Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Survivor 2020 Gönüllüler takımında yarışan Makbule Karabudak corona virüse yakalandı

DarkWoman

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    58,692
Survivor 2020 Gönüllüler takımında yarışan Makbule Karabudak corona virüse yakalandı

Makbule Karabudak, corona virüsüne yakalandı. Survivor 2020'de Gönüllüler grubunda yarışan ve şubat ayında elenen Karabudak, ebelik mesleğine geri dönmüştü...

Yarışmaya katılmadan önce “Bu güne kadar hep göbek bağı kestim ama şimdi nefesleri kesmeye geliyorum” diyerek dikkatleri üzerine çeken, Survivor 2020 yarışmasının ‘Gönüllüler’ takımında yer alan Makbule Karabudak’ın corona virüsüne yakalandığı ortaya çıktı.

Şubat ayında elenerek Dominik’ten ayrılan ve ebelik mesleğine geri dönen Karabudak, o dönem “Hem bir Survivor yarışmacısı hem de sahada aktif çalışan bir sağlıkçı olarak yaşadığımız süreci paylaştım, ‘Her şeyde vardır bir hayır’ diye boşa dememişler. Evet, belki çok erken veda ettim Survivor’a ama burada beni bekleyen kutsal bir görev varmış. Ben bugün olduğu gibi yarın da sizler için sahada olacağım, sizler de bizim için ‘Evdekalın’ güzel günler yakın” demişti. Sosyal medya hesabından ‘geçmiş olsun’ mesajlarına teşekkür eden Karabudak’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Üst Alt