Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

  • Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Sürpriz pilav

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • Üyelik Tarihi
    27 Kas 2009
  • Mesajlar
    24,120
  • MFC Puanı
    79
MALZEMELER
  • 2 Yemek Kaşığı Sana Klasik
  • 500 Gr. kemiksiz tavuk göğüsü
  • 2 su bardağı pirinç
  • 1 Çay Kaşığı karabiber
  • 1 Adet orta boy domates
  • 3 su bardağı sıcak su
  • 1 Adet orta boy soğan
  • 4 Adet sivri biber
  • 1 Adet orta boy havuç
PÜF NOKTASI
pilavın suyunu çekip çekmediğini anlamak için kaçığı pilavın otasına batırın
HAZIRLANIŞI

Kuşbaşı doğramış olduğumuz tavuk göğüslerini tenceremizde erittğimiz 1 yemek kaşığı margarinin içine ekliyoruz etler suyunu çekince hafif kavuruyoruz ve tencede bekletiyoruz bu arada soğanlarımızı piyaz doğrayıp etlerin üzerine diziyoruz onun üzerine rendeledğimiz havucu koyuyoruz onun üzerine küp doğradığımız biberleri ekliyoruz biberlerinde üzerine küp doğradığımız domatesi ekliyoruz kalan 1 yemek kaşığı margarinimizi bir tavada eritip pirinci ekliyoruz ve kavuruyoruz kavrulan pirinci domatesin üstüne ekliyoruz sıcak suymuzu koyup biberni tuzunu ekledikten sonra pirinçler suyunu çekene kadar pişiriyoruz 20 dk. demlenmeye brakıyoruz daha sonra pilavı tenceresinden servis tabağına direkt olarak ters çevirin pilavımız hazır.
 
Üst Alt