- Konum
- ىαкαяyλ
-
- Üyelik Tarihi
- 27 Kas 2009
-
- Mesajlar
- 24,120
-
- MFC Puanı
- 79
MALZEMELER
pilavın suyunu çekip çekmediğini anlamak için kaçığı pilavın otasına batırın
HAZIRLANIŞI
Kuşbaşı doğramış olduğumuz tavuk göğüslerini tenceremizde erittğimiz 1 yemek kaşığı margarinin içine ekliyoruz etler suyunu çekince hafif kavuruyoruz ve tencede bekletiyoruz bu arada soğanlarımızı piyaz doğrayıp etlerin üzerine diziyoruz onun üzerine rendeledğimiz havucu koyuyoruz onun üzerine küp doğradığımız biberleri ekliyoruz biberlerinde üzerine küp doğradığımız domatesi ekliyoruz kalan 1 yemek kaşığı margarinimizi bir tavada eritip pirinci ekliyoruz ve kavuruyoruz kavrulan pirinci domatesin üstüne ekliyoruz sıcak suymuzu koyup biberni tuzunu ekledikten sonra pirinçler suyunu çekene kadar pişiriyoruz 20 dk. demlenmeye brakıyoruz daha sonra pilavı tenceresinden servis tabağına direkt olarak ters çevirin pilavımız hazır.
- 2 Yemek Kaşığı Sana Klasik
- 500 Gr. kemiksiz tavuk göğüsü
- 2 su bardağı pirinç
- 1 Çay Kaşığı karabiber
- 1 Adet orta boy domates
- 3 su bardağı sıcak su
- 1 Adet orta boy soğan
- 4 Adet sivri biber
- 1 Adet orta boy havuç
pilavın suyunu çekip çekmediğini anlamak için kaçığı pilavın otasına batırın
HAZIRLANIŞI
Kuşbaşı doğramış olduğumuz tavuk göğüslerini tenceremizde erittğimiz 1 yemek kaşığı margarinin içine ekliyoruz etler suyunu çekince hafif kavuruyoruz ve tencede bekletiyoruz bu arada soğanlarımızı piyaz doğrayıp etlerin üzerine diziyoruz onun üzerine rendeledğimiz havucu koyuyoruz onun üzerine küp doğradığımız biberleri ekliyoruz biberlerinde üzerine küp doğradığımız domatesi ekliyoruz kalan 1 yemek kaşığı margarinimizi bir tavada eritip pirinci ekliyoruz ve kavuruyoruz kavrulan pirinci domatesin üstüne ekliyoruz sıcak suymuzu koyup biberni tuzunu ekledikten sonra pirinçler suyunu çekene kadar pişiriyoruz 20 dk. demlenmeye brakıyoruz daha sonra pilavı tenceresinden servis tabağına direkt olarak ters çevirin pilavımız hazır.