Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Superonline alt yapısı olmayan apartman!

TheDevil77

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar,

Bir nedenden dolayı taşınmak zorunda kaldık ve internetim superonline idi.

Memnundum ama oturduğum apartmanda alt yapı yokmuş yani adsl felan çözüm değil direk alt yapı yokmuş. Fakat aylık olarak faturayla kesilen bir telefon aldım ve daha taksiti bitmedi internet faturama +30 tl olarak yansıyordu.

Ne bilim daha taksiti bitmedi ve Superonline kullanmam imkansız o yüzden ttnet veya başka bir internet sağlayıcının alt yapısı varmı diye bakıcağım bana önereceğiniz sıkıntı yasamayacagım bir sağlayıcı varmı ?

taksitim bitmedi diye boş boşuna kullanmadıgım internete para ödermiyim?*

Cayma ücreti ne olur onlar başka bir sağlayıcıya beni yönlendirirler mi ?

ne olacak başına gelen bir fikri olan yazsın 10 mb internet kaldı şaka gibi ama sürünüyorum

Cevaplayan herkezden Allah Razı Olsun.

ArtemiS

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    1,019

Merhabalar;
Superonline kendi altyapısını kullanıyorsanız onun şebekesi olmadığı için hizmet veremiyor olabilir.Türk telekom müşteri hizmetlerine giderek adresinizle şebeke sorgusu yaptırabilirsiniz.Alt yapısını Türk telekom tarafından sağlanıyorsa Superonline nin de yapacak pek bir şeyi yok gibi duruyor dondurun yada iptal ettirin.

Çözüm olarak;
1) Türk telekom müşteri hizmetlerine gidip alt yapı kimin öğrenin.
2) Şebeke talebinde bulunun.
3) İnternetin dondurulması veya iptalini isteyin.

Telefon konusunda zaten müşteri hizmetleri sizi yönlendirecektir.

Üst Alt