Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Şule İdil Dere davası 4 yıldır sonuçlanmıyor

DarkWoman

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    58,692
Şule İdil Dere davası 4 yıldır sonuçlanmıyor; yine karar çıkmadı

Hafriyat kamyonunun altında kalıp ölen üniversite öğrencisi Şule İdil Dere’nin davası 4 yıldır bitmedi. Koronavirüs nedeniyle 10 Haziran’a kaydırılan karar duruşması, bu sefer de 10 Eylül’e ertelendi.

İstanbul Üniversitesi’nde öğrenci olan Şule İdil Dere (23), Kadıköy Kurbağalıdere’deki ıslah çalışmaları sırasında 12 Mayıs 2016’da Yoğurtçu Parkı’nda yürüyüş yaparken hafriyat kamyonunun altında kalarak ölmüştü. Mahkemenin, karar vermek için ilk önce 1 Nisan’a, daha sonra adliyelerdeki duruşmaların koronavirüs nedeniyle ertelenmesinden dolayı 10 Haziran’a kaydırıldığı dava, bu kez 10 Eylül’e ertelendi. Şule, soruşturma ve dava süresince aldırılan 7 raporda da kusursuz bulunmuştu.

‘HER DURUŞMADA AYNI ACI’

Duruşmanın koronavirüs mağduru olduğunu söyleyen Şule’nin annesi Nesrin Aslan, “Artık 10 Eylül’de karar verileceğini ümit ediyorum. Herkesin sözü bitti. Raporun raporu istendi ve bütün raporlarda benim yavrum kusursuz bulundu. Bir an önce karar çıkmasını istiyorum. Çünkü her duruşmaya geldiğimde aynı acıyı yaşıyorum” dedi.

Şule İdil Dere davası 4 yıldır sonuçlanmıyor; yine karar çıkmadı

Üst Alt