Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Suits'in 7. sezonundan ilk tanıtım yayınlandı

mum

Özel Üye
Özel Üye
  • MFC Puanı
    0
Suits'in 7. sezonundan ilk tanıtım yayınlandı

fc0746eb-a31a-456f-8a33-f96d3eb6d7a3.jpg

USA Network'ün sevilen ve popüler dizisi Suits'in yedinci sezonundan "Rüya Takım Geri Dönüyor" isimli ilk tanıtım yayınlandı.

12 Temmuz'da başlayacak olan sezon, 10 bölümlük ilk kısmıyla ekranda olacak. Ayrıca şimdiye kadar 92 bölümü yayınlanan Suits, sekizinci bölümüyle 100'e de ulaşacak. Yayınlanacak bölümü dizide Mike karakterini canlandıran Patrick J. Adams'ın yöneteceği de duyuruldu.

Jessica'nın hayatına yeni bir yerde devam etmek için ayrıldığı dizinin hikayesi Mike'ın şirkete geri dönüşüyle devam ediyor. Suits'ten daha önce de Gina Torres'in canlandırdığı karakter için uzantı düşünüldüğü haberi gelmişti.

Kaynak:Ranini.tv

Üst Alt