Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Suat Kılıç: ''Fenerbahçe Türkiye'ye kupa kazandırabilir''

AlaaddinKaraca

Hail Satan
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    45
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Fenerbahçe'nin, Şükrü Saraçoğlu'ndaki inancını Benfica deplasmanına taşıdığı takdirde gol yemeyip gol atacağını belirterek, "Bu disiplinle devam ettiği takdirde Türkiye'ye bir kupa kazandırabilir" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Fenerbahçe'nin 2 Mayıs Perşembe günü deplasmanda UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçında Benfica ile yapacağı karşılaşmayı, AA muhabirine değerlendirdi.

"Fenerbahçe'nin Benfica maçında şansını nasıl görüyorsunuz?" sorusu üzerine Kılıç, daha ilk maçtan önce Fenerbahçe'nin tur atlayacağına olan inancını ifade ettiğini söyledi.

"Maç başlarken stadyumda taraftarlara Şükrü Saraçoğlu'nda, 'skor 2-0 Fenerbahçe'nin lehine' dedim. Aslında 3-0 Fenerbahçe'nin lehine de olabilirdi ama direkler Fenerbahçe'nin çok farklı galibiyetine engel oldu" diyen Kılıç, 1-0 galibiyetin önemli bir avantaj olduğunu vurguladı.

Kılıç, "Fenerbahçe, İstanbul'daki disipliniyle ve performansıyla deplasmanda mücadele ettiği taktirde ki o inanç var... Aykut Kocaman'la da görüştüm. Takım Saraçoğlu'ndaki inancını deplasmana taşıdığı takdirde gol yemez gol atar, turu atlayacağına inanıyorum" dedi.

"Aykut Kocaman size ne dedi?" sorusuna Kılıç, "Aykut Kocaman, takımın disiplinli oyunundan hayli memnundu ama daha farklı bir galibiyet olabilecekken olmaması, elbette onun açısından da üzücü bir durum" yanıtını verdi.

Suat Kılıç, "Buradan bir şampiyonluk çıkar mı?" sorusuna ise şu cevabı verdi:

"Ben Fenerbahçe'nin final oynayacağına inanıyorum. Fenerbahçe'nin finalde yüzde 50 şansı var. Bu disiplinle devam ettiği takdirde Türkiye'ye bir kupa kazandırabilir. Burada kazanan Türkiye olur. Olimpiyat yolunda Türkiye'nin imajına çok büyük katkı sağlar. Türkiye'nin puanının yükselmesi konusunda ciddi bir avantaj sağlar. Türk futbolunda moral düzeyinin yükselmesi anlamında da önemli bir hamle olur.

Göğsünde Ayyıldız taşıyan her takım, Türk Milli Takımı'dır, tüm taraftar takımlarının da böyle yaklaşması lazım. Hangi takımın taraftarı olursak olalım, Ayyıldızlı forma ile sahaya çıkan her takım bizim milli takımımız. Ben öyle destekliyorum şahsen, Fenerbahçe'li olduğumdan değil. Ayyıldızlı formaya tutkun olduğumdan, her Türk takımının yabancılarla olan müsabakalarında desteklenmesi gerektiğine inanıyorum."

Üst Alt