Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Stranger Things, Stranger Things Ne Zaman, Stranger Things Hangi Kanalda, Stranger Things'te Sadetti

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
gallery_01.jpg

Online dizi platformu Netflix'in ünlü dizilerinden 'Stranger Things'in yeni fragmanı yayınlandı. Fragmanda Sadettin Teksoy'un da yer alması, dizinin Türkiye'deki takipçilerini şaşırttı.

'Stranger Things'in yeni sezonu Barış Manço'nun 'Dönence'siyle tanıtıldı
90'lı yılların unutulmaz televizyoncularından Sadettin Teksoy, uzun süredir ekranlarda görünmüyordu. Yabancı dizilerin yeni sezonlarına başladığı ve fragmanlarını paylaştığı dönemde, Netflix bir sürpriz yaparak Stranger Things'in fragmanında Sadettin Teksoy'a yer verdi.
Gizemli araştırma teknikleri ve kendine has üslubu ile bir zamanlar Türkiye'de popüler bir isim olan Teksoy'un Stranger Things'te gizem dolu kasabada yaşanan olayların içerisinde yer alması Türkiye'de yankı buldu.

Yapım firması, fragmanda "Hawkins'te her şey gittikçe tuhaf bir hal almıştır. Araştırmacı gazeteci Sadettin Teksoy, Hawkins'te yaşanan bu gizemi çözmek için olay yerine doğru yola çıkar" açıklamasında bulundu.

crazy02

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Selam millet! Ben bir video hazırladım. Stranger Things'in 4. Sezonunda neler olabilir? diye... Tüm yorumları okuyup bir video yapmaya karar verdim. Biraz da kendimden de bir şeyler kattım tabii ki! Güzel bir video oldu benim için eğer siz de izlemek isterseniz link burada. Şimdiden izleyen / izlemeyen herkese teşekkür ederim.
https://youtu.be/S_Je-nP5_gw (Ban sebebi ise kaldırılır.)

Üst Alt