Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Steam'e Göre 2013 Yılında En Çok Kullanılan İşletim Sistemi Windows7

Jade

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    201
Furkan Yaldız - - Oyun platformlarından birisi olan Steam, 2013 yılının Şubat ayında en çok kullanılan işletim sisteminin raporunu yayınladı. Steam'in "Donanım ve Yazılım Anketi: Şubat 2013" araştırmasına göre en çok kullanılan işletim sistemi %57,71 ile Windows7 64 bit olduğunu görüyoruz. En büyük artışsa %1.76 ile Vista'yı geride bırakan Windows 8 olduğu görülüyor. Günümüzde 32 bitli işletim sistemlerinin kullanımının düştüğünü ve yerine 64 bitli işletim sistemlerine geçilmesi de dikkat çekiyor.

Microsoft firmasının yeni gözdesi olan Windows 8 bu artışını sürdürmeye devam ederse Windows XP'yi de geride bırakabileceğini söyleyebiliriz.

Sizce Windows8 daha etkili olabilecek mi?

Üst Alt