Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Sporthink

Deniz35

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
başkası adına konuşamam ama ben klasik kıyafetin atında bile klasik ayakkabıya katlanazken spor kıyafetin altında klasik ayakkabı giyen adamlardan hiç hoşlanmıyorum. ben sanırım rahat giyimi sevdiğimden erkekte de rahat giyimi beğeniyorum. Sporthink diye bir site keşfettim. tüm marka orjinal süper ayakkabıların olduğu ve çok beğendim. spora yazıldım da spor ayakkabı alacağım. nike air max almak istiyorum. spor ayakkabının rahat kavramı air max için söylenir ya. şahane bir de rengarenk çok hoşlar.erkekler de seviyor nikenin bu air max modellerini. rahat olun yahu ):in:

Kardiii

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
sporthink ayrıca izmirde bir mağaza. ürünleri çok kalitelidir. güzel indişrimleri de olur. bu sene zaten moda mı oldu ne takım elbise, gelinlik, abiye altına bile spor ayakkabılar giyenler gördük :))

Üst Alt