Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Söz Dizisindeki Su Kutlunun Oyunculuğunu Nasıl Buldunuz ?

BeyaZEJDeRHA

İyi ve sıcakkanlı Youtuber
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -9
Herkese kucak dolusu selamlar arkadaşlar .. Söz dizisi bilmeyenler için pazartesi günü ve o anda içerde de var. Baya kapışma olabilir mi merak konusu tabi eğer Su Kutlu yani rol icabındaki Merve konuk oyuncu olmasaydı acaba reytingler daha da üst düzeye çıkabilirmiydi ? Yinede çok sağlam olmuş.. Ben tuttum bu diziyi sizler ne düşünürsünüz bilmiyorum. Çok saçma diyenler var çok tutan da var. Ben şahsen uzun ömürlü olmasını isterim bu güzelim vatan dizimizin .. Tim sahneleri özellikle harika :) Tüm ekip efsane ! Yinede söylemeden geçemiyorum neden Su Kutlu gibi harika oyuncuyu konuk oyuncu olarak seçersiniz hiç anlamıyorum. Yinede saygılıyız seçimine yapımcı abilerimiz kardeşlerimiz vardır bir bildiğiniz :s82: İnşallah sizlerinde güzel düşünceleriniz vardır.Kotu yorumlar geleceksede lütfen seviyeli olarak atalım ricam .. Teşekkürler ..

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Türk dizilerinden bir iki dizi dışında izlediğim yok ama konuyu açınca kızı arattım Google dayıda, ilik gibi hatunmuş :sigara

Sakil

Nothing is certain but the unforeseen.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    747
Ben izledim dizi de merve yani su kutlu gayet güzel oynadı. Benim favorim mücahit baya zır deli şehit olmak için baya uğraşıyor. Timin sahneleri çok güzel.

BeyaZEJDeRHA

İyi ve sıcakkanlı Youtuber
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -9
Ben izledim dizi de merve yani su kutlu gayet güzel oynadı. Benim favorim mücahit baya zır deli şehit olmak için baya uğraşıyor. Timin sahneleri çok güzel.

Kesinlikle Su çok güzel oynadı .. Tabi tim sahnelerini geçmemek gerek. Ne zamandır vatan dizisi arıyordum ve bulduğum çok iyi oldu. İnşallah dediğim gibi ömrü uzun olur. Tabi tüm tim deli olduğu için sıkıntı yok hepsi çok pırıl pırıl askerler .. Yeterki dizide olsa şehit vermeyelim gerçek hayatta da dahil !

Üst Alt