Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Sosyal Medyada Görülmemiş İddia: Ünlü Rockçı Avril Lavigne Yıllar Önce Ölmüş

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Sosyal Medyada Görülmemiş İddia: Ünlü Rockçı Avril Lavigne Yıllar Önce Ölmüş​

33 yaşındaki Kanadalı rock yıldızı Avril Lavigne'in yıllar önce intihar ettiği ve yerine Melissa Vendella'nın geçtiği iddiası sosyal medyanın gündemine oturdu. Böyle bir iddia daha önce hiç görülmemişti.

LyrJ1j.jpg

2000'Lİ YILLARDA HIZLA YÜKSELEN İSİMLERDENDİ​
2000'li yılların en hızlı yükselen isimlerinden Avril Lavigne'in 2003 yılında intihar ettiği ve o zamandan beri yerine ona ikizi kadar benzeyen Melissa Vendella'nın geçtiği iddiası, sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.​

AVRİL İNTİHAR EDİNCE PLAK ŞİRKETLERİ YERİNE MELİSSA'YI GETİRMİŞ​
Şarkıcının, 15 yıl önce çıkardığı ilk albümünün başarısını tekrar yakalayamaması ve dedesini kaybederek bunalıma girdiği biliniyordu. Lavigne'in yakalandığı Lyme hastalığı nedeniyle kendini iyice kapatarak ve en sonunda yaşamına son verdiği söyleniyor. Söz konusu intihar sonrasındaysa plak şirketinin harekete geçerek Avril'in başarısını sürdürmek amacıyla benzeri Melissa'yı eğitip onun yerine koydukları belirtildi. Yas tutmak isteyen aileyi engelleyen şirketin, o yıllara damgasını vuran şarkıcının ölümünü gizlediği iddia ediliyor.​

haberlercom​

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Olur mu olur :sigara Ergenken Avril manyağıydım ama My Happy Endings şarkısının çıktığı Under My Skin albümünden sonraki bütün albümlerinden nefret ettim :sigara

Rapunzel

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -445
Bezelye benim kardeşimi avrile çok benzetirlerdi ergenken tabi şimdi ondan 100 bin kat daha güzel :) ya çok saçma bence bu haber

Bezelye

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Bezelye benim kardeşimi avrile çok benzetirlerdi ergenken tabi şimdi ondan 100 bin kat daha güzel :) ya çok saçma bence bu haber

Hey hey yu yu I could be your girlfriend nedir yaw :sigara Güzel-di zamanında :sigara Şimdi çok itici geliyor. Ölmüşse de 2005 ten sonra ölmüştür. :p

Rapunzel

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -445
kaykaylı klibini ne izlerdik yaa birde saçlarımızın bir kısmını yeşile boyamıştık avrile özenip ey gidi ergenlik :)

Bezelye

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
O bir önceki albümü Comlicated şarkısı :p

Limon.

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    119
Bir ara bende duymuştum bu haberi ama doğru mu değil mi bilemedim.

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
:s99:gerçekse büyük olay olur!

Üst Alt