-
-
-
- MFC Puanı
- 5,925
Acar MuhaBirimiz ŞahiN Bir İlke Daha İmza Attı Ve İmkansızı Başardır MegaForumun Gözde ÇiFTLerinden @Zehir` Ve @maLibu'nun Düğününden Harika Kareler Yakaladı SADECE VE SADECEEE MEGAFORUM FARKIYLAAA SİZLERLE
Düğün Öncesi Çorbancıda Yer Kalmayınca Çiçeğii Burnunda Gelinimiz POĞAÇA ile geçiştirmede Buldu iŞi
Sabah KahvaltıLarını @diShy'nin evinde Yapan Çift Daha soınraaa Evlerinin yolunu tuttu
Esra Bu Konuda Bize dert Yandı işte O SOKKK SÖZLER :
ESRA : ArkadaŞ insanıyet yaptım evime aldım :S resmen 10 kişilik yemek yediler :S Dolabı götürüyorlardı nerdeyse eve :S Hasbinnallah..
Evet eSra Acıklama için Tesekkurler
ÇiFtimiz Tatil için KARSIN KUŞKONMAZ İLÇESİNİ TERCİH ETTİ :d :d
Bizde MegaForum AiLesi oLarak Kendilerine Bir Ömür Mutluluklar DiLiyoruzzz Ve Sizziiiiii Ay Law Yuuuuuu
Düğün Öncesi Çorbancıda Yer Kalmayınca Çiçeğii Burnunda Gelinimiz POĞAÇA ile geçiştirmede Buldu iŞi
Sabah KahvaltıLarını @diShy'nin evinde Yapan Çift Daha soınraaa Evlerinin yolunu tuttu
Esra Bu Konuda Bize dert Yandı işte O SOKKK SÖZLER :
ESRA : ArkadaŞ insanıyet yaptım evime aldım :S resmen 10 kişilik yemek yediler :S Dolabı götürüyorlardı nerdeyse eve :S Hasbinnallah..
Evet eSra Acıklama için Tesekkurler
ÇiFtimiz Tatil için KARSIN KUŞKONMAZ İLÇESİNİ TERCİH ETTİ :d :d
Bizde MegaForum AiLesi oLarak Kendilerine Bir Ömür Mutluluklar DiLiyoruzzz Ve Sizziiiiii Ay Law Yuuuuuu