• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Sony, PS4 İçin 7.51 Güncellemesi

DarkWoman

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
27 Kas 2019
Konular
5,318
Mesajlar
11,488
MFC Puanı
66,370
PlayStation 4 için sistem yazılımı güncellemesi 7.51 kullanıcılara sunuldu. Yeni güncelleme, yine yeniliklerden uzak ve sistem performansını iyileştirmeye odaklanıyor.

Sony, PlayStation 4 konsolları için sistem yazılımının yeni sürümünü yayınladı. PS4 sistem yazılımını 7.51 sürümüne yükselten güncelleme, son güncellemelerden alışık olduğumuz gibi PS4 konsoluna büyük yenilikler getirmiyor ve sadece sistem performansına odaklanıyor.


Geçtiğimiz ay yayınlanan 7.50 güncellemesinin ardından, birçok PS4 kullanıcısı güncelleme sonrasında PS4'ün diskleri okumasını önleyen hatalar (SU-42118-6) aldıklarını ve bazı durumlarda konsolun diskleri çıkarmama gibi çeşitli sorunlar çıkardığını bildirmişti.


PS4 sistem yazılımı 7.51, konsolun kararlılığına odaklanıyor

ps4 konsolu



PS4'ün bir önceki sistem yazılımda bazı kullanıcılar ise yeni ürün yazılımının konsolu güvenli mod döngüsüne zorladığını ve Blu-ray sürücü sorunları getirdiğini bildiriyordu. Diğer yandan herhangi bir problemle karşılaşmayan birçok kullanıcı da vardı.

Sistem yazılımı 7.51, artık görmeye alışkın olduğumuz, "Bu sistem yazılımı güncellemesi, sistem performansının kalitesini iyileştirir." notuyla birlikte geldi. İyi tarafından bakarsak yeni güncelleme sadece 471.4 MBboyutunda ve indirip kurmak uzun sürmeyecek. PS4 cihazınızı Ayarlar kısmından [Sistem Yazılımı Güncellemesi] sekmesini seçerek yeni güncellemeyi yükleyebilirsiniz.
 
Üst