Sonsuz Aşklar Adası - Daina Chaviano pdf indir Cecilia, tek başına huzur bulamadığı kentte geride bıraktığı adasının özlemini çekmektedir. Denizden esen meltemin kokusu ona Malecónu anımsatır; akşamları havayı saran melodiler, dans eden çiftlerin görüntüsü... Sonsuz Aşklar Adası - Daina Chaviano pdf indir Ailesinden, anılarından ve vatanından uzakta olan Cecilia esrarengiz yaşlı bir kadının, Amalianın büyüleyici öyküsünü dinlemek için her gece Küçük Havana adlı bara gider.Dinledikleri; Afrika, Japonya ve Çinde yaşamış üç ailenin yüz yıllık öyküsüdür. Amalia ile geçirdiği gecelerin sonunda Cecilia, kentin gölgelerinde saklı olduğuna inandığı mesajları çözmeye başlar. Öykü ağır ağır ilerledikçe, Cecilia peşini bırakmayan görüntülerin, unutamadığı geçmişiyle bağlantılı olduğunu fark eder. Kapı kolumun döndüğünü hissettim. Kapı açıldı. Gelen ahim Bendi. Odama bakındı, beni çalışma masamda görünce başını salladı. Uzun siyah saçları yüzünün önünde sallanıyordu. Kapıyı ayağıyla ittirdi ve son anda kapı kolundan tutarak kapının çarpmasını engelledi. Naber, Beck? Yatağımın üstüne yattı ve ayakkabılarıyla birlikte ayaklarını şifonyerimin üstüne uzattı. Hâlâ kulende kilitlisin demek? Saçlarını ağzından ve yüzünden çekmek için kafasını salladı. Ben rahatsız bir şekilde bana baktı. Sarı çakmağın ucuyla gözünün önündeki saçları çekti. Yalan söyleme. Sen bir dâhisin. Beck. Yaptığın her şeyin bir nedeni var. İç geçirdim. Peki. Bilmek mi istiyorsun? Ona peder diyorum çünkü bu sözde bir mesafe gizli. O benim için bir baba değil. Hele babacığımfilan hiç değil. O benim pederim, ben de ona bu şekilde hitap ediyorum. Bu sözcük, resmi bir ilişkiyi gösteriyor. Ben güldü. Biraz da taklit ederek, Resmi bir ilişkiyi gösteriyor, diye sözlerimi tekrar etti. Sadece sen, sadece sen böyle Sonsuz Aşklar Adası - Daina Chaviano pdf indir bir cümle kurabilirsin, Becca. Hâlâ bütün bu saçmalıklara neden katlandığını anlamış değilim. Ben uzun süre önce bıraktım. Ama senin umurunda değil. Benim umurumda. Aramızdaki fark bu. Sonsuz Aşklar Adası - Daina Chaviano pdf indir Sert bir şekilde baktı. Ne demek istiyorsun? Ne umurumda değil? Kendin. Geleceğin. Benim planlarım var ve bunlara ulaşmak için pederin parasına ihtiyacım var. Doktoramı alacaksam ihtiyacım olan paraya tek başıma gücüm yetmez. Ben, Söylediklerin çok sığ ve hiç ileri görüşlü değil, dedi. Burs alabilirsin. Kredi alabilirsin. Onun hiçbir şeyine ihtiyacın yok. O bir zorba, diktatör. Ondan nefret ediyorum. îş bulup daire kiralamak için para biriktirince buradan defolup gideceğim. Sığ filan değil, diye itiraz ettim. Lisansımı, yüksek lisansımı ve doktoramı yapmam kaça mal olacak hiç fikrin var mı? Üniversitesine bağlı olarak yüz binlerce dolar. Yine de kredi çekmek zorunda kalacağım ama pederin parasıyla bir nebze daha kolay olacak. Sonsuz Aşklar Adası - Daina Chaviano pdf indir Ben bakakaldı. Şu haline bak. Sen çocukluğunu yaşamadın galiba. On altı yaşında bir kız niye bunları düşünür ki? Çocukluğunu yaşasana kızım. Evden gizlice çık. Tribünlerin arkasında bir çocukla görüş filan. Başını belaya sok ve senin için bazı erkek çocuklarını benzetmek zorunda kalayım. Her zaman bu kadar ciddi olmayı bırak artık. üzün bir fırt çekti. Eğildi ve ben başımı çeviremeden dumanı yüzüme üfledi. Biraz ot çek ve gevşe. Genciz. Zamanımız var. Rahatla ve bu kadar ciddi olma. Öksürdüm ve dumanı elimle dağıttım. Tanrı seni kahretmesin, Ben. Yapmasana şunu. Şimdi ben de kafayı bulacağım. Bir kez denemiştim hatırlarsan. Nefret etmiştim. Sonsuz Aşklar Adası - Daina Chaviano pdf indir Sayfa Sayısı : 384 Basım Tarihi : 2009 Dili : Türkçe Yayınevi : Altın Kitaplar