Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Son Zamandan Sonra Alkol Fiyatları Ekim 2018

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,553
Ekonomide yaşanan son gelişmelerden bira da nasibini aldı. Yerli üretici bünyesindeki bira çeşitlerine zam yaptı. Yeni zamlarla birlikte teneke kutu bira fiyatı 8,75'ten 9'25'e çıktı.
1018006-alkolde-flas-zam-5bb6f45fdb743.jpg

Eylül ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından artışın en az olduğu kalem alkollü içecekler olmuştu. Ancak ekonomide yaşanan gelişmeler biranın fiyatını değiştirdi. Yerli üretici firma bünyesindeki bira çeşitlerine zam yaptı. Yapılan bu zamla birlikte teneke kutu bira fiyatı 8,75'ten 9'25'e çıktı.
TEMMUZ AYINDA ZAMLANMIŞTI
Alkollü içeceklerin fiyatları, temmuz ayında Özel Tüketim Vergisi'nin yüzde 15,5 oranında artırılmasının ardından da zamlanmıştı.
3808297d1139-5bb6ff94bca1d.jpeg

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
kriz miriz yok bunlar safsata dış mihrakların oyunları :D

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,553
yav onuda bırak 50 kuruş zaman dış mekanlarda 5tl olarak yansıyor canım ona yanıyor.

Üst Alt