Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Son Sevgiydin

Cohen

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    66
son sevgiydin

Kirpiklerimde dağlanan son sevgiydin ölmeden önce gözlerimde;
Kalemimden akan mürekkebim yüreğimin kapısının bir çift bağcığı gözlerindi görmediğin;
Kördüğümdüm oysa saçlarında parmaklarında yaşam bulan kaydırağımdı bütün çocukluğum;
Öldürdüğün bir tutam papatyaydı avuçlarında soldurduğun sevinçlerimdi söndürdüğün dizlerimin feriydi gökyüzüne bıraktığın balonlarım çocukluğumdu.

Sevgiydin yüceydin ve önemliydin bu yollara düşüp dizlerimi kanatmadan önce;
Yakan topum çelik çomağım uçurtmam en renkli bilyelerimdin;
Bir sinema perdesinden kayan Belgin Doruk yine bir sineme filminde; Al Yazmalım Türkan Şoray; ve müzik öğretmeninin aşkı Filiz Akın oluyordun benim Cilalı İbo olduğumda. Çoğu kez Sami Hazinses'tim; Derdimi kimlere desem başımı alıp nere gitsem bu aşk beni öldürecek candan mı yardan mı geçsem;; Derken hazin sonuna Sami Hazinses'in aslında Vizontele Tuuba; nın el sallayan köyün delisi oluyordum her uğurladığımda seni ve her otobüsün arkasından baktığımda biraz daha deliriyordum.

Yüreğimde yanan son aşktın sen çocukluğumu öldürmeden önce;

Güler geçerim sardunyalarından
Ağlar sinerim rüyalarından
Bakışlarından utanır söyleyemem
Saklanır gizlenirim usul adımlarından
Ve bir gün susar giderim hayatından.

RebeLLiouS

♕Rabid Dog♕
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    5,925
Güler geçerim sardunyalarından