Dün akşam oynanan Atlanta Hawks ve Milwaukee Bucks mücadelesinde uzatmaya giden maçta Hawks, Trae Youngın attığı son saniye basketiyle Bucksı 136-135 skor ile geçmeyi başardı.
Young, ikinci devrede attığı ilk 7 şutun tamamını ve uzatma devresinde attığı ilk 2 şutu kaçırdı. Buna rağmen maçın son hücumunda isabet bulmayı başardı. Son pozisyonda Youngın da umduğu gibi; Brook Lopez, Atlantanın çemberin yakınında bekleyen Josh Collins için yolladığı topun yönünü değiştirdi. Topu boyalı alanda sol eliyle yakalayan Young maçı getiren basketi kaydetti.
Young :Topun büyük olasılıkla tipleneceğini biliyordum çünkü Lopez tam oradaydı ve topu tipleyip uzaklaştırmaya çalışacağını biliyordum.dedi.
Maçın ardından Brook lopez Sadece topu uzaklaştırmaya çalıştım ancak çocuk iyi oynadı. dedi.
Giannis Antetokounmpo ve Khris Middleton sakatlıkları sebebiyle oynamadı. Mvp adaylarından Giannis, sağ ayak dizindeki burkulmadan dolayı süre almadı. Middletonın da kasık ağrısı bulunuyordu.
Atlanta Hawksta Justin Anderson 24 sayı ve 12 ribaundla takımın en skorer oyuncusu oldu. Josh Collins 23 sayı ve 12 ribaund, Alex Len 23 sayıyla oynarken galibiyet sayısını atan Trae Young 12 sayı ve 16 asistle maçı tamamladı. Bucksta Sterling Brown 27 sayıyla maçın en skorer oyuncusu olurken Tim Frazier 20 sayı ve 15 asistle mücadele etti.