-
-
-
- MFC Puanı
- 79
Beşiktaş'a 3-2 yenildikleri derbi maçta iyi mücadele ettiklerini ancak son dakikadaki hatayla kaybettiklerini belirten F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "Son ana kadar iki takım da çok istedi. Kazanabilmek adına her şeyi yaptık. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum" dedi. Kocaman, hakemin yönetimi hakkında ise şöyle konuştu: "Genç bir hakem. Gelecekte çok iyi şeyler yapabileceğini düşünüyorum. Bugün hatalar yapmış olabilir. Tarihi bir maçta, Beşiktaş'ın İnönü'deki son maçında tribünler tıka basa dolmuş, hakemin baskı altında kalması kadar doğal bir şey yok."
[FONT=Arial, Tahoma, Times, serif]
[/FONT]
[/FONT]
DEĞİŞİKLİKLER YERİNDEYDİ
Fenerbahçe'nin son düdüğe kadar şampiyonluk şansını kovalayacağını vurgulayan Aykut Kocaman, şampiyonluk yolunda hiçbir Fenerbahçeli'nin geri adım atmak gibi bir niyeti olmadığını söyledi. Yaptığı değişikliklerin yerinde olduğunu belirten Kocaman, son mesajını ise şöyle verdi: "Fenerbahçe üç kulvarda da iddiasını sürdürecek. Son maçın son düdüğüne kadar her türlü çabayı göstereceğiz."
[/FONT]
[/FONT]
90 dakikanın bitiminde Lig TV'ye röportaj veren Aykut Kocaman, "Söyleyecek fazla bir şey yok, bu günlük bu kadar yeter. Beşiktaş'ı tebrik ederim" diyerek kısa konuştu.
[/FONT]
[/FONT]