Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Şok detay! Filiz Aker’in sağ elindeki eldiven…

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Şok detay! Filiz Aker’in sağ elindeki eldiven…

Polisin olay yeri incelemesi sırasındaki eldiven detayı kafada Filiz Aker'in kaçmayı düşündüğü sorusunu uyandırdı.

Otel odasına giriş çıkışları gösteren kamera kayıtlarına göre, ilk olarak Filiz Aker 17.49’da odaya girdi. Hemen ardından yaklaşık üç dakika sonra da Vatan Şaşmaz geldi. Cinayetin işlendiği odada araştırma yapan polisin raporundaki eldiven detayı ise son derece dikkat çekti.

FİLİZ AKER KAÇACAK MIYDI?

Polis raporunda, Smith Wesson tabancayla dört atış yapıldı. İlki Vatan Şaşmaz’ın sırtına isabet etti. Üç atış yakın mesafeden yapıldı. Ardından Filiz Aker silahı başına dayayıp tetiği çekti. Ancak Aker’in sağ elinde eldiven vardı. Bu eldiven, Aker’in Şaşmaz’ı vurduktan sonra kaçmayı düşündüğünü bu yüzden de parmak izi bırakmak istemediği şeklinde bir izlenim yarattı.

İlda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    114
Evet ya bende öyle düşündüm
Ama bir çok İddaa var ortada
Kaçacak ti ama öldürünce ben ne yaptım diye kendini vurmuş olabilir
Bana hala şaka gibi geliyor olanlar

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici