-
-
-
- MFC Puanı
- 125
AYIN HELPERİ PROJESİ
Ayın helperine Oper ödülü.
Şartlar ;
* #help kanalı içerisindeki performansı. ( voice verme ve kullanıcı iletişimleri. )
* #helpteam kanal içerisindeki performansı. ( eğitim verme veya eğitim alarak kendisini geliştirme. )
* Online süresi ve help kanalında bulunma süresi.
* Global ve özel kanallardaki izlenimler. ( sunucu genelindeki tavırlar ve hareketleri. )
* Kişiliği ile örnek teşkil edecek düzeyde olmak.
NOT : Ayın 2.ve 3. sunede global kanal ödülü vardır.
NOT : Ödül bir sonraki ayın helperinin seçimine kadar sürecektir
NOT : Üst üste bir kişi ayın helperi seçilmeyecektir.
HAFTANIN HELPERİ PROJESİ
Haftanın Helperi sistemi ve ödüllendirme;
* Voicelist/Eğitim/Online alanlarında bir hafta içerisindeki başarıları takibe alınarak üst yönetimin değerlendirmesi sonucu verilen bir ödüldür.
* Ödül; Bir hafta geçerli olup sunucu genelinde S-BOTun olduğu tüm kanallarda bir karşılama mesajı ve girişte otomatik olarak +v özelliği.
Sizde bu ayrıcalığa ulaşmak istiyorsanız yapmanız gereken #HELP departmanına başvurmaktır.
www.help.sohbet.net üzerinden detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Ayın helperine Oper ödülü.
Şartlar ;
* #help kanalı içerisindeki performansı. ( voice verme ve kullanıcı iletişimleri. )
* #helpteam kanal içerisindeki performansı. ( eğitim verme veya eğitim alarak kendisini geliştirme. )
* Online süresi ve help kanalında bulunma süresi.
* Global ve özel kanallardaki izlenimler. ( sunucu genelindeki tavırlar ve hareketleri. )
* Kişiliği ile örnek teşkil edecek düzeyde olmak.
NOT : Ayın 2.ve 3. sunede global kanal ödülü vardır.
NOT : Ödül bir sonraki ayın helperinin seçimine kadar sürecektir
NOT : Üst üste bir kişi ayın helperi seçilmeyecektir.
HAFTANIN HELPERİ PROJESİ
Haftanın Helperi sistemi ve ödüllendirme;
* Voicelist/Eğitim/Online alanlarında bir hafta içerisindeki başarıları takibe alınarak üst yönetimin değerlendirmesi sonucu verilen bir ödüldür.
* Ödül; Bir hafta geçerli olup sunucu genelinde S-BOTun olduğu tüm kanallarda bir karşılama mesajı ve girişte otomatik olarak +v özelliği.
Sizde bu ayrıcalığa ulaşmak istiyorsanız yapmanız gereken #HELP departmanına başvurmaktır.
www.help.sohbet.net üzerinden detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.