Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Soğuk Algınlığına İyi Gelen Şifalı Bitkiler

Rapunzel

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -445
Soğuk Algınlığına İyi Gelen Şifalı Bitkiler

ştah açar. Hazmı kolaylaştırır. Mide ve bağırsak gazını giderir. İshali önler. Ateşi düşürür. İyileşmeyi çabuklaştırır. Uykusuzluk soğukalgınlığı ve nezleye iyi gelir.

Soğuk algınlığında atılması gereken ilk adım böyle bir beslenme diyetinin uygulanması kaçınılmazdır.

Atılacak ikinci adım ise soğuk algınlığına karşı da başarıyla kullanılabilir. Her toplumun kendine özgü bitkileri vardır ve hepsi de etkilidir.

Benim özel harmanım mümkün olduğunca sıcak ve tatlandırılmadan içilmelidir.

Eğer hastanın ateşi varsa terleme arttırılabilir.

Şifalı bitkilerin ve özel beslenme diyetinin yanı sıra günde 2 g ve daha sonra günlük 500 mg C Vitamini alınmasıdır.

Ayrıca bedenin bağışıklık ve savunma sistemlerini güçlendirmek için günde 2-3 bardak ısırganotu çayı içilmeli ve echinacea preparatları eczaneden temin edilerek kullanılmalıdır.

Üst Alt