Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Snopy Joypadleri hakkında YARDIM

Helpmeto

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
Selam arkadaşlar bu forumu ilk defa keşfeden birisiyim belki burdan yardım alırım diye konu açıyorum sanırım bu tür forumlara ilk konu açışım olucak
Arkadaşlar snopy joypadleri ni çoğumuz biliriz benim sorunum ise kullandığım SNOPY SG-305 modelinin herhangi bir oyunda tekerleği çok hızlı döndürmesi yani analog hassasiyeti(sensivity) çok kötü bir durumda yani klavye ile tekeri çok hızlı çeviriyorsam joypad de yavaş olmak zorundadır ama snopy joypadinde bu böyle değil sorum ise şu ben bu snopy joypadinin analog hassasiyetini nasıl hızlı veya yavaş durumda olacak şekilde ayarlayabilirim?
Sanırım burası açılacak doğru yer tam olarak bakamadım direk açmak istedim hatam varsa özür dilerim şimdiden inşallah soruma cevap alabilirim.

AlcatrazZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    636
Selam arkadaşlar bu forumu ilk defa keşfeden birisiyim belki burdan yardım alırım diye konu açıyorum sanırım bu tür forumlara ilk konu açışım olucak
Arkadaşlar snopy joypadleri ni çoğumuz biliriz benim sorunum ise kullandığım SNOPY SG-305 modelinin herhangi bir oyunda tekerleği çok hızlı döndürmesi yani analog hassasiyeti(sensivity) çok kötü bir durumda yani klavye ile tekeri çok hızlı çeviriyorsam joypad de yavaş olmak zorundadır ama snopy joypadinde bu böyle değil sorum ise şu ben bu snopy joypadinin analog hassasiyetini nasıl hızlı veya yavaş durumda olacak şekilde ayarlayabilirim?
Sanırım burası açılacak doğru yer tam olarak bakamadım direk açmak istedim hatam varsa özür dilerim şimdiden inşallah soruma cevap alabilirim.

bende de joypad var sorun yaşamadım hiç çok kullanmadım zaten.
Ama şunları önerebilirim sana;

-arayüz programları olabiliyor bazen donanımların. Bunun olmadığından emin ol önce
-nette snopy joypad analog ayarlar diye arattın mı ? (joypad analog ayarlar diye aratman daha net olabilir)
-net üzerinden satın aldıysan yorumlara bakmanı tavsiye ederim, bazen olabiliyor oyun çılgınları acıklık getirebiliyor ?
-snopy sitesine girip bakabilirsin iletişim bölümüne yetkiliye mail olarak atabilirsin.

şimdilik "ben olsam napardım" kısmı bu kadar (:)

umarım halledersin

Üst Alt