Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Sneijder resmen G.Saray'da!

!nFiRe

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    17
Galatasaray beklenen mutlu sona ulaştı. Sneijder artık Galatasaraylı. Sarı-kırmızılı kulüp Hollandalı golcüyle anlaştıklarını borsaya bildirdi

DHA
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Sneijder’in transferiyle ilgili, “Sneijder’in takıma katkısı artık Fatih Terim’in işidir. Bu transfer sürecinde hocamızla sürekli dirsek temasındaydık. Biz hocamızla dirsek teması ve tam bir anlayış içinde bu transferi gerçekleştirdik. Sneijder kariyerini G.Saray’da tamamlama hedefiyle buraya geldi. Buraya her şeyini vermeye geldigini belirtti. Tahmin ediyorum beklentilerimiz boşa çıkmayacaktır. Büyük hedeflerimiz var. Bunlar da yetenekli ve büyük kadrolarla yakalanır. Çok iyi bir kadromuz ve teknik ekibimiz var. Sneijder yarın akşam üstü gelecek. Bu gecenin konusu değil ama gerekiyorsa bir transfer daha yapmayı düşünüyoruz. Vizyonumuz çok belli ve nettir. Amacımız Avrupa’da 10 takım arasına girip orada kalıcı olmaktır. Sneijder en büyük kulüplerde oynadı ama Galatasaray da dünyanın en büyük kulüplerinden” dedi.

ParaboLa

Всё будет хорошо..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    34
Bir Fenerbahce'li olarak:

Ben bile sabirsizlaniyorum adami izlemek icin. Adam SNEIJDER yani :) Fazla soze gerek yok.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Sonundaaaaaa :) Tüm GalataSaray Camia 'sına hayırlı Olsun..

Üst Alt