Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Slaven Bilic Hakkında Söylenebilecekler

aLew

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    51
çok çok sevilmesi gereken adam. değişik bir tanım oldu tabi. alışık olmadığımız , türkiye'de eşine pek rastlanmayan bir tavrı ve duruşu olan teknik direktör. allahtan beşiktaşta başka takımlarda olsa adama yazık olurdu vesselam. hayır yani görüşleri ile en azından çelişmiyor değil mi.
ergenlik ruhumu kabartan adam. ağzını yüzünü yediğimin çocuğu. çok tatlısınnnnn yeaaaaa ehi ehi xs .:*
ve demiş ki bu güzel adam;

”dünyayı tek başıma kurtaramayacağımı gayet iyi biliyorum. ancak haksızlığa karşı hep ön saflarda olacağım.”

”takım olarak oynuyoruz. zaten buradaki felsefe güç halkındır. oyunculara bunu anlatmaya çalışıyorum. takımda zenginler ve fakirler yok, sınıflar yok. sınıfları ortadan kaldırarak gücü halka vermeye çalışıyoruz. o bakımdan sosyalist bir takım yaratıyorum diyebilirim.”

beşiktaşlı olmak için büyük sebepsin ulan!!!

aLew

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    51
Umarım gitmez. Onun gibi düzgün duruşlu , söylediği sözlerle yaptığı hareket çelişmeyen, takımına güvenen ve motive eden bir adam daha gelemez:( Ulan beşiktaşlı olmama sebep olanlardan biriydi:(

Dr.Schultz

A+
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    14
Bencede Gitmesin.
Yolda Görsen ve tanımadığın bir adam olsa tarzıyla hemen beşiktaşlı oldugunu anlayabileceğim bir insan.
Gelmez birdaha böyle adam.

Yusuf

Deniz sevenlerden
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    245
Kesinlikle gitmeli oyuncu tercihi yanlış yerde oynatıyor ve karşı takımın oyun düzenini okuyamıyor hamleleri yetersiz..

Arkadaşlar sizin düşündüğünüz gibi hoca değil..az çok futboldan anlarım 15 yıl top koşturdum ben..

Üst Alt