Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Siyah nokta temizliği için 5 öneri

DeStina

Her Nasip Vaktine Esirdir
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,810
Siyah nokta temizliği için 5 öneri

siyah-nokta-temizligi.jpg

Biraz iş yoğunluğu, biraz tembellik derken haftalardır cilt bakım ve temizliğimi ihmal ediyordum. Nihayet bugün siyah nokta temizleme bandı kullandım ve sonuç korkunç: dünyanın tüm siyah noktaları toplanıp burnuma yerleşmiş! Hemen cildimi iyileştirmek için en etkili bakım ve temizlik yöntemlerimi düzenli olarak uygulamaya karar verdim; elbette bilgilerimi kendime sağlayacak değilim, sizinle paylaşıyorum.

Durumu kabullenip düzenli oluyoruz

Siyah nokta denen sinir bozucu durumla baş etmenin ilk adımı, varlıklarını kabul etmek ve düzenli bir şekilde cilt bakım ve temizliği yapmak zorunda olduğumuzu bilmektir. Ama bunun ödüllerini hem şimdi hem ilerleyen yaşlarımızda göreceğiz; hep aklımızda tutalım. Ne yapalım, bizim de yağlı bir cildimiz var; ona göre hareket edeceğiz. Siyah nokta temizleme yöntemlerimden fayda görmek için sabırlı ve düzenli bir şekilde önerilerimi uygulamalısınız; hemen bırakmak yok. Anlaştık mı?

Doğanın şifalı elini tutuyoruz

Doğanın şifalı eli, siyah nokta temizliği için bize bal ve tarçın maskesiyle yardımcı oluyor. Bu benim yıllardır en severek kullandığım bakım maskelerimden biri, çok pratik ve etkili olmasına bayılıyorum. Uygulaması çok kolay: bir çay kaşığı bal ve bir çay kaşığı toz tarçını iyice karıştırıp siyah nokta olan bölgelere masaj yaparak sürüyoruz, 10 dakika bekletip ılık suyla duruluyoruz. Tarçının faydaları arasında anti septik yani mikrop temizleyici özellik bulunur, sivilce ve akneleri iyileştirir.

Üst Alt