Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Sitem İçin Anahtar Kelime [Keywords] Yazacağım Ama ne yazmalıyım?

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777
Bir önceki yazımda çok çok çok önemli bir konu olan 'Her Şeyde Analitik Düşünce ' den bahsettim . Bu yazımı şiddetle tavsiye ediyorum . Bu yazıyla farklı bir düşünme tarzı hakkında bilgi alabilirsiniz. Kısaca bizlerin nasıl düşünmemiz gerektiğinden bahsettim ve maddeler halinde bazı önerilerde bulundum .Bu yazıya ulaşmak için buraya tıklayınız .
Bu yazımda ise SEO için önemi büyük olduğu herkes tarafından bilinen anahtar kelimelerin nasıl seçilmesi gerektiğinden bahsedeceğim . Anahtar kelimelerin seçimi için Google Adwords u kullanmanızı tavsiye ediyorum . Başka anahtar kelime araçları vardır elbette . Fakat bundan önceki yazımda da bahsettiğim gibi hatası en az olan kaynakları kullanmak hatamızı azaltacaktır ve biliyoruz ki google internet kullanıcılarıyla ilgili en büyük veri tabanına sahip . Yani Google ' ın araçlarını kullanmak bizim hatamızı azaltır .

Neden Google ' ın kelime aracını kullandığımızı anlattım .Anahtar kelimeler seçilirken nelere dikkat edilmelidir;

*Kelimeleri seçerken en çok aranan kelimeleri ve onların türevlerini seçebilirsiniz .

*Seçtiğiniz kelimelerde rekabete dikkat etmelisiniz . Şöyle ki ; arama sayısı yüksek fakat rekabeti de yüksek olan kelimeleri tercih etmeyin . Büyük bir rekabet içersinde yazınız gerektiği değeri görmeyebilir .

*Seçtiğiniz kelimelerle ilgili kesinlikle ve kesinlikle sitenizde içerik olmalıdır .

*Seçtiğiniz kelimleri konu edinmiş ve o konuda çok sayıda index almış sitelerden link alıp sizde daha yukarılara tırmanabilirsiniz.

*Sıralamada yükselmek istediğiniz birkaç kelime seçin . Çok fazla kelime seçerseniz , hiçbirinden yükselemeyebilirsiniz.

*Birkaç kelimeye odaklanın ve o kelimelerle ilgili sürekli içerik ekleyin .
Seçtiğiniz kelimeleri başlıklarda , anahtar kelimelerde ,yazının içeriğinde ,meta taglarda kullanın .

*Sitenizin içerdiği konular dışında anahtar kelimeler kesinlikle seçmeyin . Bu , arama motorlarının sizi banka ararken lokantaya giren birine benzetmesine neden olabilir . Bu durum sonucunda sizi spamlar kısmına alarak indexinizi bir daha almayabilir .

alıntı

Üst Alt