Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Sıla paylaştı: İkiz bebeklerim geliyor

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Sıla paylaştı: İkiz bebeklerim geliyor

Geride bıraktığımız mart ayından bu yana oyuncu Ahmet Kural'la aşk yaşayan Sıla Gençoğlu'nun hamile olduğuna dair iddialar magazin gündemine bomba gibi düştü.

Sevgilisi Ahmet Kural’la mutluluk pozları veren ve sosyal medya hesabından birlikte geçirdikleri keyifli anlara dair paylaşımlarda bulunan şarkıcı Sıla, ‘Hamile’ olduğu yönündeki haberlere günün ilerleyen saatlerinde menajeri aracılığıyla yanıt verdi. İddiaların asılsız olduğu açıklandıktan birkaç saat sonra 37 yaşındaki şarkıcı bu defa kendi sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu ve o da hamile olduğunu yalanladı. Ancak Sıla yine de bu söylentiden keyif almış olacak ki ay sonunda çıkaracağı projeleri ‘ikiz bebeklerim geliyor’ notuyla paylaşmayı tercih etti.

jQ1yzJ.jpg

Alıntı~

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,553
haha bende hamile sandım:D

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi