Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Sıkışan fermuar nasıl açılır?

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
images

sikisan-fermuar-nasil-acilir-adim2.jpg

Neredeyse fermuar sıkışması bir çoğumuzun başına gelmiştir. Şöyle ki sıkışmış ve açılmayan fermuarı açmak için tek yapmamız gereken şey fermuarın dişlerinin üzerinde kurşun kalem ucunu gezdirmektir.

Fermuarların bozulmaması için ise makinede yıkanacak olan eşyamızın fermuarını kapatarak atmamız gerekmektedir.​

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,996
enterasan deneyeceğim evde bi tane var sıkışan montum açamadım bir türlü sinir olmuştum kafaya koymuştum kesecektim ama deneyeceğim : )

Bilgilendirme için teşekkür ederim Nyctophilia

rumpelstiltskin

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    21
Bende hemen denicem çok ilginç geldi hatta sırf bu yüzden fermuarı bozabilirim :DDD

Üst Alt