Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Sıkıntılı Anlarda Okunacak Dua (Peygamberimiz(s.a.v)in Duası)

MF-Login

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    21
Sıkıntılı Anlarda Okunacak Dua (Peygamberimiz(s.a.v)***8217;in Duası)

Peygamberimiz (A.S).Sıkıntılı anlarında çok çok okugu bir duasıdır bu dua;

Hz Enes Bin Malikten(R.A) rivayet edildiğine göre Hz.Peygamber***8217;e(S.A.) üzüntü ve sıkıntı veren bir durum olduğu zaman şöyle dua ederdi buyururlardı.

Okunuşu:***8221; Ya Hayyü,Ya Kayyum! Birahmetike esteğiysü.***8221;

Manası:***8221; Ey devamlı var olan,ebedi ve ezelihayat ile hayy(diri) olan ve bütün mahlukatını (yarattıklarına) varlıkta hayatta tutan ***8220;ey hayy ve kayyum olan Allah***8217;ım! Rahmetinle yardımını isitiyorum.***8221;

Peygamberimiz (A.S) sıkıntı ve üzüntü anında Cenab-ı hak***8217;tan yardım taleb eder,imdat isterdi.Peygamber efendimizin duasındaki inceliğini anlayabilirseniz siz de ver gücünüz ile taa içten,gönlünün derinliklerinden bu daularla yardım talep eder ve imdat istersiniz.

Üst Alt