Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şiddetli ve sık burun kanaması yaşıyorum

Kadir D

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
İki gündür yoğun bir burun kanaması yaşıyorum. Normalde hiç kanamaz hatta kırk yılda bir kanar desem yeridir. Dün bir anda kanamaya başladı ve saban 2 defa kanadı. Eve gittiğimde ise 3 defa kanadı. Dün toplamda 5 defa kanadı ve bu gün şuana kadar 1 defa kanadı. Bu kanamalar ise damla damla arka arkaya çeşme gibi oluyo yani şöyle anlatıyım peçeteyi aldım burnuma tuttum tutar tutmaz baktım ki o peçete bile emmiş akıtmaya başlamış ondan bile damlıyodu. Bu kanamanın çok büyük sıkıntıları olabilir mi? Hastaneye gitmemi gerektirecek kadar yeterli mi bu kadar kanama olması yoksa biraz daha zaman geçmesini bekleyeyim mi? Şimdi ne olduğu belli olsun öyle gideyim diye düşündüm. Zırt bırt gitmemiş olurum diye. Bu arada yaşımı gizli tutmak istiyorum ama 16-22 arası desem yeterli olur sanırım.

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Bi kulak burun boğaz hastalıkları uzmanına görünsen iyi olur. Ciddi bir şey olabilir.

Üst Alt