Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

SHINE | Öğretici Tasarım

Ragnar Lothbrok

Rakı Aşk İle Islanır;Aşk Rakı İle Uslanır.JosephCo
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -2
8ZOoM7.jpg

Yazı Fontunu İndirmek İçin TIKLA
&
Deseni İndirmek İçin TIKLA

VirusTotal Sonucu İçin TIKLA

Adım 1:
Deseni (Adobe CS5-Presets-Patterns) Yükleyin.

Adım 2 :
Yeni bir belge (Create Dosya> Yeni). Set Genişliği için 600 px ve Yükseklik için 500 px. Çözünürlük olmalıdır 72 ppi.

D21qOm.jpg

Adım 3 :

ljXR4g.png

Adım 4 :
Katmana doku ekleyemek için 'Git> Katman Stili> Desen Kaplaması Katman' Gidiyoruz.Ve 'green_metal_pattern' desenini seçiyoruz.

YkyR8A.png

LAM0Na.jpg

Adım 5 :
Bir merkez ışık görünüm elde etmek için gidin Katmanı> Katman Stili> İç Gölge ve aşağıdaki değerleri ayarlayın.

E8LMMq.png

qM0nnQ.jpg

Adım 6 :
Şimdi bir yansıması eklemek için gidiyoruz.'Stil> Bevel & Emboss Katman' ve bu değerleri ayarlayın.

7gJZpa.png

g8gRDQ.jpg

2. Metin Oluşturun!
Adım 1 :
Seçtiğiniz bir metin 'Amaz Obitaem Ostrov italik2 yazı seti. Yazı Boyutu için '180 pt.' En iyi kalite için 'anti-aliasing' modunu değiştirmek 'Sharp' Olarak katmanı yeniden adlandırın.Shine Top adlı katmanımızı.

Adım 2 :
Metni iki kere çoğaltın ve yeni katmanları yeniden adlandırın Shine Orta ve Bot Shine aşağıda gösterildiği gibi. Henüz bu katmanları kullanmak için erken.Daha rahat çalışmak için her iki katmanları gizleyin.

o35lvm.png

rM4vr7.jpg

3. Stil Üst Katman(Shine TOP)
Adım 1 :

'Katman> Katman Stili> Desen' Desen,kutusunu seçin.'Green_metal_pattern' listesinde (aynı arka plan desenini kullanıyoruz) ve set Ölçeği %50 yapıyoruz.

d3rEYX.png

6PBG3v.jpg

Adım 2 :​

Bir arka plan metni ayırmak için Gölge eklemek zorundayız.'Stili> Katman Gölge' aşağıda gösterilen ayarları kullanınız.

1vb09N.png

QB5Gky.jpg

Adım 3 :

'Stil> Katman Gradient Overlay' gidin ve aşağıdaki değerleri ayarlayın.

E8LBlg.png

PkdA3d.jpg

Adım 4 :
Parlak bir görünüm eklemek için 'Katman Stili' penceresine gidelim ve ayarlarını değiştirmek için 'Bevel & Emboss' aşağıda gösterildiği gibi.

a3vaBg.png

v5Glor.jpg

Adım 5 :
'Stil> Satin Katman' gidin ve metini canlandırmak için aşağıdaki ayarları kullanın.

o35aYR.png

nMdak5.jpg

Adım 6 :
Şimdi sertlik ekleyerek parlak metal etkisini artırmak için işlem yapacağız.'Style> Inner Glow Katman'gidiyoruz ve aşağıdaki değerleri ayarlayın.

21dRyL.png

pzAaRJ.jpg

Adım 7 :
'Style> Stroke Katman' gidiyoruz ve kenarlarını canlandırmak için aşağıda gösterilen ayarları kullanacağız.

WkzynN.png

Ykyalj.jpg

Adım 8 :
Arka ışığı eklemek için 'Stili> Katman Dış Glow' gidiyoruz ve bu ayarları yapıyoruz.

rM4aR1.png

PkdABb.jpg

4. Stil Orta Katman(Shine Mid)
Adım 1 :
'Karakter' penceresi ve değiştirmek için 'İzleme' değerini -60 yapıyoruz aşağıda gösterildiği gibi.

7gJpXr.jpg

Adım 2 :
Her iki katmanında renklerini eşleştirmek için 'Katman> Katman Stili> Gradient Overlay'gidiyoruz ve ayarlarını aşağıda ki gibi ayarlıyoruz.

nMdaLa.png

ljX8vl.jpg

Adım 3 :
'Stil Katman' gidiyoruz ve 'İç Gölge' ayarlarını aşağıdaki değerler ile aynı yapıyoruz.

QB50MA.png

4rA3l0.jpg

Adım 4 :
Bir arkaplanın metnini ayırmak için bazı gölgeler eklemek için 'Stil Katman' - 'Alt Gölge' ve 'Dış Glow' gidiyoruz ve aşağıdaki değerler ile aynı yapıyoruz.

z5Z1nD.png

nMdajg.jpg

d3ra8L.png

6PBErW.jpg

5. Stil Alt Katman(Shine Bot)
Bu son adım etki bakımından özel bir dokunuş verecek.'Shine Bot' katmanını seçin ve 'Karakter' penceresini açın.'Dikey ölçekleme' % 115 ve 'temel kayması' için -10 nk. ayarlarını yapıp,rengini ayarlıyoruz.Aşağıda ki gibi.

kBQaWA.png

m6bak1.jpg

Ve İşimiz Bitmiş Bulunuyor.Beğendiyseniz Bir Yorum Yapmadan Geçmeyelim.

JosephConrad
:hi
XkGjXR.png

ArtemiS

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    1,019
Emeğine sağlık güzel görünüyor yenilerini merakla bekliyor olacağım ;)
Ayrıca avatar,imza çalışmalarınızı da görmek isterim yapıyorsanız :D

Ragnar Lothbrok

Rakı Aşk İle Islanır;Aşk Rakı İle Uslanır.JosephCo
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -2
Üst Alt