Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Shakira: Daha Çok Çocuk İstiyorum

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
shakira-daha-cok-cocuk-istiyorum-5325403_7134_o.jpg

10 Ay önce Barcelona'da doğum yapan ünlü şarkıcı Shakira, daha çok çocuğunun olmasını istediğini açıkladı.
HER FIRSATTA FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞIYOR
Barcelona'nın yıldız futbolcusu Gerard Pique ile birlikte 10 aylık Milan adlı bir oğlu olan Shakira, her fırsatta ailesinin mutlu anlarını sosyal medyadan paylaşıyor.
shakira-daha-cok-cocuk-istiyorum-5325403_9184_b.jpg

"OĞLUMUN EŞSİZ BİR KİŞİLİĞİ VAR"
Kolombiya'da yayımlanan Alo dergisine konuşan Shakira, anne olmayı ve gelecek planları hakkında konuştu. Daha fazla çocuk istediğini belirten Shakira, "Oğlumun eşsiz bir kişiliği var. Benimle birlikte müzik stüdyosunda zaman geçirmeyi çok seviyor. Müziği çok seviyor, özellikle içinde rock ve etnik tınılar içeren şarkıları" dedi.
"GERÇEK TUTKUM MÜZİK"
Başarılı şarkıcı, futbolcu sevgilisine rağmen gerçek tutkusunun müzik olduğunu, bu tutkusundan vazgeçmeyeceğini de sözlerine ekledi.

Üst Alt