Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şeytan Döven Adam

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Selamın aleykum arkadaşlar şimdi sizlere bir hikaye yazıcağım.. Bakalım şeytan döven adam ve şeytanın ona sonra neler yaptığı hakkında biraz bilginiz olsun.
Vakti zamanında adamın teki şeytandan o kadar bıkmışki sürekli namazlar dular edermiş sırf şeytanla karşılaşıp onu dövmek için.bir gün rüyasına bir zat girer derki ne şeytan de nede başkar birşey ne de onla karşılaş adam vaz geçmez sürekli dua edip onla karşılaşmak ister.http://www.zurnaalemi.net
aradan zaman gecer biraz bir gün yolda adamın deki onla karşılaşır pis suratlı bir adam adam buna doğru bakar diğer adam derki ne bakıyorsun der ?​
bu sefer pis suratlı adam ise ona derki senelerdir dua edersin benim şeytan ne yapacaksın beni hadi der!!
adam vay demek o sensin der millet senden neler çekti der bir tane vurur şeytanın suratına şeytan durur ve düşünür ve adama derkii dua et yüz senelik ömrün var yoksa ben sana neler ederdim ama yapmıyacağım der !
adam durur ney yüz senemi evet der şeytan demekki der ama benim baya bir ömrüm var der şeytan sonra gider yoluna adam namazını niyazını bırakır.http://www.zurnaalemi.net
içkiye ,karıya ve kötü şeylere bulaşır aradan zaman gecer adam derki 90 sene eğleneyim 10 sene dua etsem ben evliya olurum der..​
Son adam bu sefer bir gün bir mekanda içki sarhoşken bir zat gelir adamam bakar adam irkilir..Korkar derki ne bakıyorsun der bana öyle canımı alıcakmış gibi der..
zat seslenir evet alıcağım!
adam derki sen azrailmisin ?
EVet der.
Ama sen erken geldin benim daha çok ömrüm var
azrail seslenir yine sana bunu diyen kimdi ?
Adam şeytan der ve jeton düşer !!
Ama artık çok geçtir..Adam son nefesi verir..
Gelelim bundan cıkarılıcak derslere
1 şeytan tokat tekme yada kafayla dövülmez :)
2 Namaz,tesbihat,dini sohbet,hayır,sadaka vs gibi şeyler yaparsanız şeytan
sürünür,azap görür,helak olur,yanar,kahrolur..
Rabbim inanan müslümanlarıda ve müslüman olucaklarıda şeytanın nefesinden korusun..

Üst Alt