Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şeyma Subaşı – Şeyma Subaşı Kaç Kilo, Şeyma Subaşı Boyu Kaç, Şeyma Subaşı Nereli, Şeyma Subaşı Kaç Y

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Şeyma Subaşı – Şeyma Subaşı Kaç Kilo, Şeyma Subaşı Boyu Kaç, Şeyma Subaşı Nereli, Şeyma Subaşı Kaç Yaşında?

060520191523214204061_2.jpg

Boyu:1.74 m

Kilosu:50 kg

Burcu:Yengeç

Göz Rengi:Kahverengi

Doğum Yeri:İstanbul

Doğum Tarihi:02.07.1990

Eğitim:İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım Programı​

alıntıdır.

SouL

Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Şeyma Subaşı – Şeyma Subaşı Kaç Kilo, Şeyma Subaşı Boyu Kaç, Şeyma Subaşı Nereli, Şeyma Subaşı Kaç Yaşında?

SouL

Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
14.05.2019 - Güncel

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
Geçen yayına bağlanıp bi aylık nafakasını fenerola bağışlamasını bekledik ama yapmadı tabi öle bişe :honk:

Bence konu şeyma subaşı nafaka şeyma subaşı nafakası ne kadar şeyma subaşı tazminat lı olarak da güncellenmeli ayrıca :honk:

SouL

Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Geçen yayına bağlanıp bi aylık nafakasını fenerola bağışlamasını bekledik ama yapmadı tabi öle bişe :honk:

Bence konu şeyma subaşı nafaka şeyma subaşı nafakası ne kadar şeyma subaşı tazminat lı olarak da güncellenmeli ayrıca :honk:

10 MİLYONLUK EV ALINACAKSilivri Adliyesi'ndeki boşanma davası Ilıcalı, avukatı Dr. Av. Hakan Öncel'in başvurusuyla açıldı. Taraflar imzaladıkları protokole harfiyen uyma taahhüdünde bulundu. İşte imzalanan o protokolün detayları:Subaşı'na 10 milyon TL değerinde bir ev alınacak. Bu ev çiftin çocukları Melisa'nın üzerine yapılacak. Ilıcalı ve Subaşı alınacak evle ilgili intifa hakkına sahip olacak. Şeyma Subaşı, mevcut oturduğu evden çıkarak yeni alınacak eve geçecek. Çiftin 5 yaşındaki kızı Melisa'nın velayeti annede olacak. Subaşı'na 115 bin TL yoksulluk, Melisa'ya ise 10 bin TL iştirak nafakası olarak her ay 125 bin TL ödenecek. 29 yaşındaki Subaşı evlenirse 115 bin liralık nafakası ödenmeyecek. Taraflar aile yaşantıları, boşanma süreci ve birbirlerinin yakınlarıyla ilgili olarak basın, radyo, sosyal medya, televizyon ve internet siteleriyle birlikte üçüncü kişi, kurum ile kuruluşlara hiç bir şekilde yazılı veya sözlü açıklama yapamayacaklar.
Kaynak Yeniçağ: Şeyma Subaşı ne kadar nafaka alacak? ( alıntı ) :D

Üst Alt