Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Şeyma Korkmaz Kimdir?

OBERON

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    41

Şeyma Korkmaz Kimdir?

seyma korkmaz boy kilo, seyma korkmaz boyu, seyma korkmaz dogum tarihi, seyma korkmaz kac kilo, seyma korkmaz kac yasinda,seyma korkmaz kimdir, seyma korkmaz oynadigi diziler

rEovJ3.jpg

Doğum Tarihi : 20 Aralık 1988

Doğum Yeri : Eskişehir

Boyu : 168 cm

Kilo : 55 kg

Burcu : Yay

Şeyma Korkmaz 20 Aralık 1988’de Eskişehir’de, Sabriye ve Kadri Korkmaz çiftinin üçüncü çocuğu olarak dünyaya geldi. Korkmaz’ın Tuba ve Tolga adında ablası ve abisi vardır. İlköğretim eğitimini Eskişehir’de bitirdi. 2000 yılında Çanakkale’ye yerleşti ve üniversite dahil geri kalan 11 yıllık eğitim hayatını Çanakkale’de tamamladı. Liseyi Çanakkale Güzel Sanatlar Lisesinde Resim Bölümünde okudu. Üniversiteyi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Resim-İş Öğretmenliğini bitirdi. Okul yıllarında Volkan Sezai SUDA ile birlikte çalıştı, fotomodellik yaptı.

2011 yılında yayınlanan Hayata Beş Kala dizisinde Yağmur karakteriyle kariyerine başlayan Şeyma Korkmaz, aynı yıl yayına girecek olan Beni Affet dizisinde Feride karakteriyle adını duyurmuştur.

Oynadığı Diziler

Hayata Beş Kala 2011
Beni Affet 2011 – 2015

Üst Alt