Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Seyfi Dursunoğlu (Huysuz Virjin) 87 yaşında hayatını kaybetti

saphira

minik ejderya
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,814
Son dakika haberi... Ünlü Sanatçı Seyfi Dursunoğlu Kadıköy 87 yaşında hayatını kaybetti. Huysuz Virjin karakteriyle tanınan Seyfi Dursunoğlu, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Seyfi Dursunoğlu üç gündür yoğun bakımdaydı... Huysuz Virjin'in ölüm haberi sonrası sosyal medyada binlerce kullanıcı üzüntüsünü dile getiren paylaşımlarda bulundu...

5f11ecd767b0a917a8ca516d.jpg

Son dakika haberi... 15 gün önce mide rahatsızlığı nedeniyle hastaneye yatan Seyfi Dursunoğlu, solunum yetmezliği ve çoklu organ yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma alındı. 3 gün boyunca yoğun bakımda cihazlara bağlı olarak tedavi gören 'Huysuz Virjin' lakaplı Dursunoğlu, 17 Temmuz Cuma günü saat 20 sıralarında hayatını kaybetti.

-alinti - hurriyet -

saphira

minik ejderya
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,814
Allah rahmet eylesin..

Ben o kadar cok severdim ki :( :(

DarkWoman

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    58,692
Son dakika haberi... Ünlü Sanatçı Seyfi Dursunoğlu Kadıköy 87 yaşında hayatını kaybetti. Huysuz Virjin karakteriyle tanınan Seyfi Dursunoğlu, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Seyfi Dursunoğlu üç gündür yoğun bakımdaydı... Huysuz Virjin'in ölüm haberi sonrası sosyal medyada binlerce kullanıcı üzüntüsünü dile getiren paylaşımlarda bulundu...

Ekli dosyayı görüntüle 2902

Son dakika haberi... 15 gün önce mide rahatsızlığı nedeniyle hastaneye yatan Seyfi Dursunoğlu, solunum yetmezliği ve çoklu organ yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma alındı. 3 gün boyunca yoğun bakımda cihazlara bağlı olarak tedavi gören 'Huysuz Virjin' lakaplı Dursunoğlu, 17 Temmuz Cuma günü saat 20 sıralarında hayatını kaybetti.

-alinti - hurriyet -

Allah rahmet eylesin : (

cok üzüldüm ..

cok ama cok ender insanlardan di *

Allah yakinlarina sabir versin *

TRue

Kimsin ''SEN,, ?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6,514
Armagan Caglayan'in yapmakta oldugu programda defalarca kendisini gormek icin yazmistik ama kismet olmadi, ruhu şad olsun..

TRWE_2012

لِيَغْفِرَ لَكَ اللّٰهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِك
Moderatör
  • MFC Puanı
    16,230
Allah (c.c) rahmet eylesin.....Allah taksiratını af etsin..... Hepimizin bir gün gideceği yer'dir mezarlık......(Gayb Alemidir.....!)

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
Yaa çok üzüldüm çok da severdim.kendisini
Allah rahmet eylesin
Bir efsane daha unutulmayacaklar listesine eklendi..

Tokyo

Bizi öldürmeyen şey güçlendirir.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    72,480
Nur içinde yatsın :(

Üst Alt