Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Sevgiliye Yazılacak Sözler 2014

MF-Login

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    21
Sevgiliye Yazılacak Sözler 2014
Sevgiliye Yazılacak Güzel Sözler

Sevgilinize yazmak için sevginizi ona olan aşkınızı ifade eden sözler arıyorsanız sizler için hazırlaıdğımız bu güzel sözleri çok beğeneceksinizSevgilize hislerini duygularınızı anlatmanın en güzel yolu ve en kolay yolu bu olsa gerek hemen size ve sevgilinize uygun güzel bir söz bulup gönderebilirsiniz

Sen kalbime giren bir sevda kurşunusun seni ya orada bırakacaklar ya da çıkarırken canımı alacaklar

Kalbim seni unutacak kadar adi ise ellerimde onu parçalayacak kadar asildir

Hasretinle dağları deleceğim Bu aşkla kendime geleceğim Bir ömrüm daha olsa inan Yine bir tek seni seveceğim

Sevgilerin en güzeli seni sevmek Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığında senin var olduğunu bilmek

Gecenin karanlığındasın güneşin ışığında Suyun damlasında selin coşkusunda Kimi yanımdasın kimi rüyamda Ama hep aklımdasın sakın unutma

Sevgimi bir yerde gökyüzüne yerleştirdim Kimse beni farketmedi gözyaşı olup yağdım Sıcak günlere inat Yağmurun gözyaşı olduğunu kimse anlamadı Sen bile

Yüreğim umulmayan yaralarla başedemezken Bir tatlı aşk gülüşü özledi gözlerim Ve sen hangi alemde hangi düşlerde isen gel Çünkü gülüşünü çok özledim

Kimine göre ateştim cayır cayır yanan Kimine göre bir yıldız hep parlayan Kimi çiçeğe benzetirdi hiç solmayan Ama ben senin için su olmak isterdim hep muhtaç olunan

Elbet rüzgar ve deniz taşır emanetlerini Bekle gün gelir güneşim bulacaktır seni Akşamları balkona çık gözlerini kapat Rüzgar benim yerime öpecek seni

Bir tatlı aşk gülüşü özledi gözlerim Ve sen hangi alemde hangi düşlerde isen gel Çünkü gülüşünü çok özledim

O sessiz aksamda ay ışığı geceme girdi karanlıkta kalan kalbimi aydınlattı ardından yakamozun ışıltıları ressamları kıskandıran resmini yansıttı deryaların kalbine bebeğim

Eğer şu an konuşacak durumda olsaydım Sesini duymak için neler vermezdim Seni ne kadar çok sevdiğimi anlatamam Yolunu bulabilseydim zaten şu anda çile çekmezdim

Sana Binlerce Gül Vermek Isterdim Ama Güller Solar Sana ömrümü Vermek Isterdim Ama Bir Gün ölecegim Sana Sadece Sevgimi Veriyorum Sonsuza Dek Süreceği Için

Sevgiyi Gostereceksin Soylemek Yetmezsevgi Gozlerinde Olacak Sozlerin Yetmez Sevgi Herseydir Kalbe Hapsedilmez Seveceksin Benim Gibi Ama Yuregin Yetmez

Adını kalbime aşkla süsledim yıllar yılı bir tek seni düşledim bilmem ki nasıl bir günah işledim selamın geliyor sen gelmiyorsun

Kül olmuş ateş yanar mı buz tutmuş su akarmı bu gözler seni sevmiş başkasına bakarmı

Üst Alt