Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Sevgilim Başkasıyla Yatabilir, Bunu Aldatma Saymam

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Sevgilim Başkasıyla Yatabilir, Bunu Aldatma Saymam

Sevgilim başkasıyla yatabilir bunu aldatma saymam'' diyen Cem Özer tensel birlikteliğin çok doğal olduğunu söyledi.

Şu sıralar ''O Hayat Benim'' dizisinde ''Kenan'' karakterini canlandıran Cem Özer, Posta Gazetesi'nden Canan Danyıldız'a şaşırtan açıklamalar yaptı.

BUNU ALDATMA SAYMAM
Sevgilim başkasıyla yatabilir bunu aldatma saymam'' diyen Cem Özer'in gerekçesi olarak, ''Sevdiğim kadının, birlikte olduğum sevgilimin canı bir başka beden çekmiş, gitmiş başka biriyle yatmış, benden genç, benden diri biriyle... Yapabilir. Bunu aldatma saymam ki. Ama kadın gider de dertlerini, sevincini, mutsuzluğunu başka bir adama anlatırsa işte o zaman beni aldatmış sayarım! O zaman benden hiç zevk almıyor, ilişki bitmiş demektir.

TENSEL BİRLİKTELİK ÇOK DOĞAL

Tensel birliktelik çok doğal, insani bir şey. Mum yanar, müzik güzel gelir, seni hatırlar ya da sen onu hatırlarsın, deniz fış fış yapar, anlık olarak karşındakiyle bir şey yaşarsın. Aşırı insani! Pınar beni böyle kabul ediyor.

Sondakika

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777

Adam da mide değil işkembe varmış. s

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Böyle bunun gibi düşünen çok insan var :y

EsiLa

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    510
Cem özeri oldum olası sevmem , görüşleri fikirleri hayata bakışı ters adamın, ne beklenirdiki ondan başka..

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777
El haya El iman!

NiceLy

"Sıkı sarıl yokluğuma" Bakarsın kimsen kalmayabili
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    82
Genişliğinde bu kadarı görülmemiştir herhalde.

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
Akıl diyorum.
Çokça ve acilen.
Ayrıca gazete okuma oranı bu ülkede düşük diyoruz ya.
Okumasınlar abi bu saçmalıkları okusak ne olur.

Üst Alt