Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ses Düzeyini Arttıramıyorum

lilborkan

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Ses karıştırıcısında ses var olarak gözüküyor fakat kulaklık düzeylere girdiğimde bu manzara ile karşılaşıyorum. Hiçbir şekilde düzeyi arttıramıyorum. Her türlü şeyi denedim driver sil yükle, PC format at vb.

Ekli dosyalar

• ses.png
    ses.png
    14.6 KB · Görüntüleme: 4

Herkül

Canım Dedem
Admin
  • MFC Puanı
    62,236
@lilborkan,
Usb ses kartı mı kullanıyorsunuz ? Öyleyse uygun Driver ve programını da doğru yüklemelisiniz.
Driverpack online sürücü yüklemeyi deneyin, dikkatli olun sadece ses kartına ait olanlara Tik atın. Ekstra şeyler yüklemeyin.

TRWE_2012

لِيَغْفِرَ لَكَ اللّٰهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِك
Moderatör
  • MFC Puanı
    15,970
Ses karıştırıcısında ses var olarak gözüküyor fakat kulaklık düzeylere girdiğimde bu manzara ile karşılaşıyorum. Hiçbir şekilde düzeyi arttıramıyorum. Her türlü şeyi denedim driver sil yükle, PC format at vb.

Kulaklığı giriş'e (Jak girişi olarak da adlandırılır) taktıktan sonra, Windows Bildirim alanından varsayılan ses aygıtını değiştirmeyi deneyin.Gerekirse Windows OS sistemini kulaklığın jak girişinde takılı olarak yeniden başlatın ki sürücüsü başlangıçta yüklenebilsin.

Üst Alt