Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ses karıştırıcısında ses var olarak gözüküyor fakat kulaklık düzeylere girdiğimde bu manzara ile karşılaşıyorum. Hiçbir şekilde düzeyi arttıramıyorum. Her türlü şeyi denedim driver sil yükle, PC format at vb.
@lilborkan,
Usb ses kartı mı kullanıyorsunuz ? Öyleyse uygun Driver ve programını da doğru yüklemelisiniz.
Driverpack online sürücü yüklemeyi deneyin, dikkatli olun sadece ses kartına ait olanlara Tik atın. Ekstra şeyler yüklemeyin.
Ses karıştırıcısında ses var olarak gözüküyor fakat kulaklık düzeylere girdiğimde bu manzara ile karşılaşıyorum. Hiçbir şekilde düzeyi arttıramıyorum. Her türlü şeyi denedim driver sil yükle, PC format at vb.
Kulaklığı giriş'e (Jak girişi olarak da adlandırılır) taktıktan sonra, Windows Bildirim alanından varsayılan ses aygıtını değiştirmeyi deneyin.Gerekirse Windows OS sistemini kulaklığın jak girişinde takılı olarak yeniden başlatın ki sürücüsü başlangıçta yüklenebilsin.