Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Servis Şoförü, 17 Yaşındaki Engelli Kıza Tecavüz Etti

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Servis Şoförü, 17 Yaşındaki Engelli Kıza Tecavüz Etti

Kırıkkale'de rehabilitasyon merkezinde eğitim gören 17 yaşındaki engelli kıza servis şoförü tarafından tecavüz edildiği iddia edildi. Ailenin şikayeti üzerine zanlı adliyeye çıkartıldı.

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde bir rehabilitasyon merkezinde eğitim gören 17 yaşındaki engelli kıza servis şoförü tarafından tecavüz edildiği iddia edildi. Kızın anne babasının boşandığı öğrenildi.

ZANLI ADLİYEYE ÇIKARTILDI
Ailenin şikayeti üzerine zanlı servis şoförü Ö.A., sorgusunun ardından adliyeye çıkartıldı.

LİNÇ GİRİŞİMİ GÜÇLÜKLE ENGELLENDİ
Adliyeye çıkartıldığı sırada engelli U.I.'nın yakınları zanlıya saldırarak linç etmeye kalktı. Asayiş ve Çevik Kuvvet polisi, linç girişimini güçlükle engelledi.

PSİKOLOJİSİ TAMAMEN BOZULDU

Geçen Ocak ayında 17 yaşındaki özürlü kızına Ö.A. adlı şoförün Etiler TIR yoluna götürüp tecavüz ettiğini iddia eden anne Ülkü O., "Dört günden beri karakoldayız. Çocuğumuz ve biz çok kötü durumdayız. Psikolojisi tamamen bozuldu. Çocuğumu bir öldürmediği kalmış." dedi.

DAVUTOĞLU'NA SESLENDİ
Anne, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na seslendi.

BUNU YANINA BIRAKMA
"Ben onları yetim büyüttüm. Babası sana sesleniyorum. Bunu yanına bırakma." dedi.

Son Dakika

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777
Adliyeye girerken kızın yakınları hesabını sormak istemişler.
Bıraksalar da linç etselerdi.

Yahu hiç bir insana böyle muamele yapılmaz ama engellilere hiç yapılmaz.
Zihinsel engelli melekten ne istemiş adi ş*r*f**z

Hannah Arendt

Bunu yarın düşünürüm.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    159
Bakınız: Türkiye'de yaşamaktan nefret etme sebepleri.

Bakınız: Türkiye'de kadın olmak.

Aynı sitemleri ediyoruz çaresizce ve hep aynı şeyleri söyleyip duruyoruz. Tecavüzü cezalandırmayarak yıllardır cesaretlendirilen adalet sisteminin meyveleri sayesinde tecavüz cennetine döndü ülke.
Sonunun gelmeyeceğini bilerek, bu ülkede yaşayan kadınlar olarak korkar olduk.
Yarın sırf kadın olduğumuz için başımıza böyle bir şey geldiğinde ne millet var ortada, ne devlet. Caydırıcı hiçbir önlem alınmasın, kimse de yeter demesin, izlemeye devam edelim, normal olan bu çünkü.

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Allah kahretsin, yaşatmayın şunları ya!!!

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777
Yaşayan en temiz en saf insanlar Down sendromlu otizmli meleklerimdir.

Onlara zarar vermek demek insan olmamak demektir.
Yakından tanısanız size bir defa sarılsalar kıyamazsınız, öfkeniz kat kat artar.

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Bunları yapan insan olamaz zaten.

Ary

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    55
ne denir ki şimdı buna bunun gibi daha çok olaylara..
adalet mı ? hapıs mi? bence hepsı az gelır.
artık kopsun kıyamet yıkılsın dünya..çok kirlendı bu yeryuzu hemde çok kirlendi

Üst Alt