-
-
-
- MFC Puanı
- 29,224
Servis Şoförü, 17 Yaşındaki Engelli Kıza Tecavüz Etti
Kırıkkale'de rehabilitasyon merkezinde eğitim gören 17 yaşındaki engelli kıza servis şoförü tarafından tecavüz edildiği iddia edildi. Ailenin şikayeti üzerine zanlı adliyeye çıkartıldı.
Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde bir rehabilitasyon merkezinde eğitim gören 17 yaşındaki engelli kıza servis şoförü tarafından tecavüz edildiği iddia edildi. Kızın anne babasının boşandığı öğrenildi.
Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde bir rehabilitasyon merkezinde eğitim gören 17 yaşındaki engelli kıza servis şoförü tarafından tecavüz edildiği iddia edildi. Kızın anne babasının boşandığı öğrenildi.
ZANLI ADLİYEYE ÇIKARTILDI
Ailenin şikayeti üzerine zanlı servis şoförü Ö.A., sorgusunun ardından adliyeye çıkartıldı.
LİNÇ GİRİŞİMİ GÜÇLÜKLE ENGELLENDİ
Adliyeye çıkartıldığı sırada engelli U.I.'nın yakınları zanlıya saldırarak linç etmeye kalktı. Asayiş ve Çevik Kuvvet polisi, linç girişimini güçlükle engelledi.
PSİKOLOJİSİ TAMAMEN BOZULDU
Geçen Ocak ayında 17 yaşındaki özürlü kızına Ö.A. adlı şoförün Etiler TIR yoluna götürüp tecavüz ettiğini iddia eden anne Ülkü O., "Dört günden beri karakoldayız. Çocuğumuz ve biz çok kötü durumdayız. Psikolojisi tamamen bozuldu. Çocuğumu bir öldürmediği kalmış." dedi.
DAVUTOĞLU'NA SESLENDİ
Anne, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na seslendi.
BUNU YANINA BIRAKMA
"Ben onları yetim büyüttüm. Babası sana sesleniyorum. Bunu yanına bırakma." dedi.
Son Dakika