Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Serdar Ortaç'ın Acun Ilıcalı itirafı: Allah benim belamı versin

Gomis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    11
Serdar Ortaç, Acun Ilıcalı’nın yıllar önce kendine jüri üyeliği teklif ettiğini itiraf ederek, “Serdar bir program başlayacak Kenan ile seni istiyoruz" demişti ben de 'Çok yorgunum' diyerek kabul etmemiştim. Allah benim belamı versin” dedi.

Serdar Ortaç 12 şarkıdan oluşan yeni albümü ‘Cımbız’ ile ‘Kadir Çetin ile Numberone star’ programına konuk oldu. Albümünde Yıldız Tilbe’den 2 şarkı 1 tane de düet olduğundan bahsederek, ilginç bir itirafta bulundu.

Şarkıcı, “Yıldız’a bayılıyorum. Yıllar önce Acun beni arayıp jüri üyesi olmamı söylemişti, hatta ‘Serdar bir program başlayacak Kenan ile seni istiyoruz’ demişti ben de çok yorgunum diyerek kabul etmemiştim. Allah benim belamı versin” dedi.

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Çok şükür bugün bir gereksiz şeyi daha okudum. Şey dedim çünkü haber falan değil bu. :sigara

Gomis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    11
Gafalar bi milyon size paylaşım yapanda kabahat tiklanmasi yuksekti ilginizi çeker diye düşündüm yanılmışım neyse bakalim dalgamiza gencler iyi aksamlar

Üst Alt