Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sensiz Bırakma Beni

EsiLa

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    510
Rüzgarın sesi anlatır seni bana.

Sabahın sessizliği, kimseler yok koca dünya ortasında sen kalmışsın ne gidecek yerin var nede duyabilecek birisi. Çaba gostermek istersin olmayacağını bildigi için yorulmak istemezsin düşüncelere kapılırsın saatlerce seni en güzel anlatan saatlerin korkusu sarar bir anda bir kıpırtı hissedersin, hayatın varlığını yasanacakların duygularını getirir sana aynı heycanı bedeninin olmadık yerlerinde hissedersin bu rüzgarın sesidir. Seni bana anlatacak olan bu rüzgar bana yeniden doğmayı, yeniden herseye baslamayı öğretecek olan rüzgardır. Anlatıp geçti seni bana, rüzgarları bılırsın cabuk ve ürkütücüdür etrafına ne bıraktıgını anlamazsın oda oyle gitti, bana bıraktıgı şeylerde aradım seni belki bir ipucu belki yeni bir bekleyiş

Ve sonunda buldum Bana anlatmak istedigi şeyin sırrı senin kalbinin sesiymiş cabuk geçmesine rağmen en önemli yeri atlamadan bana bırakıp gitmiş dinledim saatlerce varlığını hissettim, yaşadım ve gelmeni bekled, kocaman dünyanın sessiz kalan kısmında sende varmışsın sessizliği paylaşırken simdi sensizliği paylasıyorum onunla diyorum bu sefer sesi ile kendisinide getir özlüyorum. Bu zamana kadar getirdiğin sesinde ruhunu hissettim, bir sonraki getirdigin kokusunda bedenini hissettim, bana bu sefer kendini getir kendimin ben olduğunu hissedeyim. Beni birkez daha hayata bağlayacak herseyi ile yeni bir dünya kuracak olan sensin.

Bu kadar sessizlikte sensiz bırakma beni....

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
Oyy bırakmam üzülme sen:dyg:

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
Dimi LeGoLaS bendee fark ettim bir derdi var ama dökememiş tam :p anlat hadi bize EsiLa cım canım cicim kimseye demices sös :))

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
@EsiLa cım hadi melegim uzan suracıga kapat gözlerini teeeeeeeeeeee cocuklugundan başlayalım teşhisi koycas şıp diye :D

EsiLa

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    510
Dert değil ama , ben yaşamadım diyen var mı böyle birşeyi? eminim yoktur. Çocuukluğumda ne işiniz var sizin ya :) fazla derine inmeyin.

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
@EsiLa bize güven sen bu sayfaya yaz derdini kimse görmez bulcas derdine care dadlum gıymatlım :p

EsiLa

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    510
Tatlım , derdim yok illa dertli yapacaksınız beni:)) son mesajı almak için taktik uyguluyorsanız yemez ?:D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
Fesat anacım bu fesattt :D LeGoLaS biz onun derdine care arıyoruz o hala son mesaj icin taktik mi diyor karısmiyorum ben ne halı varsa görsün :s94

EsiLa

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    510
Beni benimlee bırak giderken,başka bir şey istemem sen ayrılırken bana bir tek beni bırak ne olur gerisi senin olsunn...seninnn olsunnnn:!!

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
oyy oyy aşkk acısı cekiyor bu garibann LeGoLaS okudun dimi wah wahhh küller başımızaaa kız aşık olmuşşş :D

EsiLa

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    510
Haydaaa köy mahali gibi hemen ufacık şeyden dedikodu yapmasana yavrum sen ne aşkı,:))) duygusalaştım azıcık geçer az sonra tamam heycan yapmayın relax :)

Üst Alt