Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Şenol Güneş, Cevdet Erdöl'ü ziyaret etti

FLaMeNG

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -53
senolgunes_070216.jpg

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl’ü makamında ziyaret etti.
Şenol Güneş'in başarıları ile iftihar ettiklerini dile getiren Rektör Erdöl, “Trabzon'umuzun Türk futboluna kazandırdığı hocamız hem Trabzonspor'umuz hem A Milli Takımımız ve son olarak da Beşiktaş'taki başarıları ile göğsümüzü kabartmaktadır. Yeşil sahaların beyefendisi hocamızın başarılarının artarak devamını diliyorum. Kendisiyle gurur duyuyoruz. Hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi’nde çok ciddi başarılara imza atacağına yürekten inanıyorum” diye konuştu.
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ise yaptığı açıklamada, “İstanbul'da dostlarımla olmaktan mutluluk duyuyorum. Sayın Erdöl'e güzel düşünceleri için teşekkür ediyorum. İnsanlık için yürüttüğü güzel çalışmaları yakından takip ediyor ve gurur duyuyorum“ ifadelerini kullandı.

Ajansspor

Üst Alt