Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Senden Sonra Ezgin Kılıç Kitap Tanıtım

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
hqdefault.jpg

En son ne zaman bir kadını sevdin?
Ama öyle öptün sarıldın uyudun falan değil; en son ne zaman bir kadını gerçekten sevdin?
Kaybetmekten korkarak yanındayken bile özleyerek deli gibi kıskanarak koruyup kollayarak... Delikanlı adam korkmaz diye bir şey yok. Korkacaksın!

Sevdiğin kadını kaybetmekten korkacaksın kıskanacaksın da… Sokakta elinden tutacaksın tanıdığın herkesle onu tanıştıracaksın. "İşte benim hayatım bu!" der gibi tanıştıracaksın. Güzel bir kadın sevmek istiyorsan onu gülümseteceksin. Çünkü dünyanın en güzel kadını mutlu bir kadındır onu mutlu edeceksin…
Bu yüzden kirpiklerini sev bir kadının…
Avuç içlerini…
Makyajsız yüzünü…
Uyku sersemliğini…
Saçlarını kesen bir kadının çektiği acıyı anlayabilecek kadar sev bir kadını.
Ve asla bir kadının saçlarını kesmesine sebep olma…
(Tanıtım Bülteninden)

Sayfa Sayısı: 152

Baskı Yılı: 2015

Dili: Türkçe
Yayınevi: Destek Yayınları

Üst Alt