Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sen Sağ Ben Selamet" Fragmanı

Sentinus

'boşunaymış' dedirtmeyin be insana..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -894
sag-salim-serisi-devam-ediyor-sen-sag-ben-selamet-_780x476.jpg

Serinin 3. filminin başrollerinde Ufuk Özkan, Burçin Bildik, Tuvana Türkay gibi başarılı isimler yer alacak.

Serinin ilk filmi Sağ Salim 2012 yılında vizyona girmiş, düşük bütçesine rağmen yüksek bir başarı yakalamıştı. 2 yıl aradan sonra 2014 yılında Sağ Salim: Sil Baştan devam filmiyle aksiyon devam etmişti. Ve şimdi de yönetmen Ersoy Güler imzali serinin 3. filmi geliyor. Komedi ve aksiyonun bolca yaşanacağı filmin senaristliğini ise Ersoy Güler ve Alper Erze üstleniyor.

Filmin çekimleri Marmaris, Köyceğiz, Dalaman Kanyon ve Tuz Gölü’nde gerçekleşti.
Filmin Konusu

Hapisten salıverilmesine 2 gün kalan Selamet (Burçin Bildik), müebbet hapse mahkum edilmiş Sansar'la (Ufuk Özkan) birlikte cezaevi nakil aracıyla Sivas'a doğru yola çıkmıştır. Ancak yolda geçirdikleri trafik kazası, birbirlerine zincirlenmiş bir vaziyette serbest kalmalarına neden olur. Selamet her ne kadar kaza yerinde beklemekten yana olsa da Sansar'ın zoruyla kaçarlar. Bu yolculukta goril Behlül'le karşılaşmaları da dahil olmak üzere birçok maceraya birlikte atılmak zorunda kalırlar.
Filmin Oyuncuları

Filmin başrollerinde Ufuk Özkan, Burçin Bildik, Tuvana Türkay yer alacak. Ayrıca filmin kadrosunda Lale Başar, Ayçin İnci, Hakan Karahan, Hasan Küçükçetin, Murat Kocacık, Muge Uzel gibi başarılı isimler de bulunuyor.

Filmde Burçin Bildik, cezaevinden tahliyesine iki gün kalan Selamet'i, Ufuk Özkan ise müebbet cezası olan koğuş arkadaşı Sansar'ı canlandıracak.
Vizyon Tarihi

Sen Sağ Ben Selamet filmi 16 Aralık 2016'da vizyona girecek.

Üst Alt