Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Sen de düştün

KalbimdekiDeniz

O zaman bırak kurusun geceler..!
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    94
Nasreddin Hocanın günün birinde hanımı vefat etmiş. Aradan zaman geçtikten sonra eşi vefat etmiş bir hanımla evlenmiş. Hocanın yeni eşi hep ölen kocasından bahsedip duruyormuş. Hocanın eşi yatakta o gün yine kocasını anlatıyormuş. Ah ah benim kocam çok becerikliydi ,benim kocam çok çalışkandı deyip anlatıyormuş. Hoca daha fazla dayanamayıp kadını yataktan aşağı düşürmüş. Neye uğradığını anlayamayan kadın hocaya sorar. Hocanın hemen cevap verir.
- Eee evlendik evleneli bu yatakta sen, ben bide eski kocan yatıyor. Hepimiz bu yatağa sığamadık sende düştün.

Üst Alt