-
- Üyelik Tarihi
- 9 Şub 2015
-
- Mesajlar
- 44,845
-
- MFC Puanı
- 29,224
Malzemeler
15-20 dal semizotu (bir kase kadar)
4-5 çorba kaşığı süzme yoğurt
1 adet orta boy salatalık
1 tatlı kaşığı kuru nane(tepeleme)
2-3 diş sarımsak
Süsleme için,
Semiz otu yaprağı, havuç , zeytin ezmesi, zeytinyağı.
Semizotlarını temizleyin, dalları körpe ise yapraklar ile birlikte ayıklayın. Bir adet salatalığı rendeleyin, ezilmiş sarımsak, kuru nane ve süzme yoğurt ile iyice karıştırın, en son ayıkladığınız semizotlarını ekleyin. Servis tabağına alarak , arzuya göre semizotu yaprakları, havuç, zeytin ezmesi ile süsleyerek ve zeytinyağı gezdirerek servis yapabilirsiniz.