Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Semih Şentürk: "Teklif edilirse seve seve Fenerbahçe'de görev yaparız"

Miyamoto

Ne Araftayım.. Ne Diyarda.., Siyah Bir Gecede..,
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    41
Semih Şentürk'ten Fenerbahçe açıklaması geldi. Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan Semih Şentürk Fenerbahçe'den teklif almadığını söyledi.

5c18ebb966a97c01f44f6a46

Fenerbahçe’nin eski golcülerinden Semih Şentürk, sarı-lacivertlilerin gündemine dair çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Fenerbahçe’de görev alıp almayacağı konusunda konuşan Şentürk, devre arasında yapılacak takviyelerle birlikte sarı-lacivertlilerin toparlanacağını düşündüğünü ifade etti.

"Teklif edilirse seve seve Fenerbahçe'de görev yaparız"

Ben yurtdışındaydım. Bana gelen bir şey yok. Ama başkan ve Comolli ile daha önce görüşmüştük. Altyapıyla ilgili bir projemiz vardı. Başkanımız, Serdar Kulbilge ile birlikte kursa gideceğimiz öğrenmişti. Bana gelen bir şey yok. Gelirse tabi ki seve seve görev yaparız.

"Kucka, gelirse Fenerbahçe'ye yararlı olur"

Trabzonspor’da oynayan Kucka iyi bir oyuncu. Eğer Ersun Hoca istiyorsa bildiği bir şey vardır. Mutlaka Fenerbahçe’ye yararlı olur.

Üst Alt