Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Selin Şekerci, Selin Şekerci Kaç Kilo, Selin Şekerci Boyu Kaç, Selin Şekerci Nereli, Selin Şekerci

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Selin Şekerci, Selin Şekerci Kaç Kilo, Selin Şekerci Boyu Kaç, Selin Şekerci Nereli, Selin Şekerci Kaç Yaşında, Selin Şekerci Burcu Ne?

selin-sekerci-nereli.jpeg

Tam Adı

Selin Şekerci

Doğum Tarihi

1 Haziran 1988

Yaşı

29 Yaşında

Burcu

İkizler

Kısaca Hayatı (Biyografi)

İlkokul, ortaokul ve liseyi doğduğu il olan İzmir’de tamamladı. Küçük yaşlarda bale eğitimi almaya başladı ve annesinin ısrarlarıyla beraber tiyatro eğitimi aldı. Tiyatro oyunculuğunu İzmir Devlet Tiyatrosunda yer alarak bir üst seviyeye çıkardı. 2006 yılında İstanbul’a kalıcı olarak yerleşti ve aynı sene Onur Tan’ın yönetmenliğini üstlendiği ”Sağır Oda” filminde rol aldı.

2007 yılında ”Kavak Yelleri” adlı reyting rekorları kıran dizide oynadı ve buradan dikkatleri üzerine çekti. Ancak rolü kısaydı ve asıl çıkışını 2008’de ”Melekler Korusun” dizisiyle yaptı. Diziyle beraber tüm Türkiye tarafından tanınan biri oldu ve şöhreti yakalaması kısa sürdü. Ünlü oyuncu son olarak 2014 yılında yayınlanan ”Kaçak Gelinler” dizisinde Şebnem Gürsoy karakterini canlandırdı. Aynı zamanda dizide Deniz Baysal ile beraber başrol oyunculuğunu paylaştı.

Mesleği

Oyuncu

Doğum Yeri (Nereli)

Karşıyaka / İzmir

Göz Rengi

Kahverengi

Saç Rengi

Kumral

Kilosu

54

Boyu

1.67 m veya 167 cm

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Goca gözlü :sigara :p

Gomis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    11
Yalaka Emine hanıma hakaret edip r yapanlardan :D

SouL

Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Selin Şekerci, Selin Şekerci Kaç Kilo, Selin Şekerci Boyu Kaç, Selin Şekerci Nereli, Selin Şekerci Kaç Yaşında? Selin Şekerci Boyu Kaç? Selin Şekerci Burcu Ne? Selin Şekerci Saç Rengi Ne?

SouL

Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
17.12.2018Güncel

Qasem

TevhiD , AdaleT , ÖzgürlüK
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    24
Çok çirkinsin :)

Bilgi - İnanç - Eylem

SouL

Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Selin Şekerci, Selin Şekerci Kaç Kilo, Selin Şekerci Boyu Kaç, Selin Şekerci Nereli, Selin Şekerci Kaç Yaşında, Selin Şekerci Burcu Ne?

SouL

Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901

Üst Alt