Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Selin Ciğerci? Selin Ciğerci Kimdir? Selin Ciğerci Kaç Yaşında? Selin Ciğerci Nereli?

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Selin Ciğerci? Selin Ciğerci Kimdir? Selin Ciğerci Kaç Yaşında? Selin Ciğerci Nereli?

57666c20402011b87828fbba.jpg

Selin Ciğerci cinsiyet değiştirme ameliyatı yapmadan önceki ismi Okan'dı. Babası ünlü bir hazır giyim firmasının sahibi olan Selin Ciğerci instagram fenomenleri arasında yer alıyor. Yüzünde hiç estetik olmadığını söyleyen Ciğerci, "Yaptırdığım tek estetik göğüslerime silikon taktırmak ve cinsiyet değiştirme ameliyatı. Ben artık pembe kimlikli bir kadınım" ifadelerini kullandı. Ailesi tarafından desteklenen ve eşcinsel olduğu ilk zamanlardan beri bilinen Ciğerci, cinsiyet değiştirme ameliyatını şöyle anlatıyor: Evet ama erkek kardeşim ve babam ameliyat olmamı istemedi. O yüzden evden ayrıldım. 3 yıl annem dışında kimseyle görüşmedim. Sonra onlar da dayanamadı. Bana hiçbir maddi yardım yapmayarak süründürmeye vazgeçirmeye çalıştılar.

Alıntıdır

SouL

Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901

SouL

Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
20.01.2019 Güncel

Beste

Geçmişimi çizdim
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,512
Seviyorum bu kadını ( .

Teşekkürler

SouL

Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
selin ciğerci, selin ciğerci boyu kaç, selin ciğerci kaç kilo, selin ciğerci sevgilisi kim, selin ciğerci yaşı kaç?

SouL

Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
26.05.2019 - Güncel

Üst Alt